Libnet.ro
UNICEF

16:00

PNL trage de calendarul investirii noului guvern. Cand vine Orban cu ministrii in Parlament

Hotnews Hotnews,
 PNL trage de calendarul investirii noului guvern. Cand vine Orban cu ministrii in Parlament

Ludovic Orban a declarat, sambata, ca lista de ministri, precum si programul de guvernare vor fi prezentate la finalul termenului constitutional. Premierul desemnat a mai spus ca are incredere in investirea Guvernului si ca miercuri si joi va avea noi negocieri cu partidele care au votat motiunea. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban s-a decis. Cand va prezenta oficial lista noului Guvern

Premierul Ludovic Urban s-a decis! Cand va prezenta oficial lista noului Guvern? Oficialul a prezentat, miercuri seara, si cateva ministere care nu vor mai exista in noul Executiv, intre care se numara Ministerul Energiei si Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni. Ludovic Orban s-a decis! Cand va prezenta oficial lista noului Guvern? Liderii PNL au avut .

Turcan (PNL): Cu cat intarzie investirea noului guvern, cu atat Dancila ramane la Palatul Victoria. Noi vrem sa oprim starea de instabilitate, unii vor anticipate acum

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan,a reiterat, miercuri, la Parlament, ca orice intarziere in investirea Guvernului Orban nu face altceva decat sa prelungeasca mentinerea lui Dancila la Palatul.

TOMAC, DESPRE VOTUL PMP LA INVESTIREA NOULUI GUVERN: il vom stabili in grupul parlamentar al PMP

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat miercuri, dupa intalnirea cu premierul desemnat, Ludovic Orban, ca decizia privind votul de sustinere la investirea noului guvern va fi luata in cadrul structurilor politice ale partidului, mentionand insa ca a gasit deschidere la problemele pe care le-a ridicat in cadrul dialogului cu liderul liberal.

Eugen Tomac, liderul PMP: Vom stabili votul pentru investirea noului guvern in grupul parlamentar al PMP

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat miercuri, dupa intalnirea cu premierul desemnat, Ludovic Orban, ca decizia privind votul de sustinere la investirea noului guvern va fi luata in cadrul structurilor.

Turcan: Cu cat intarzie investirea noului Guvern, cu atat doamna Dancila foloseste banii publici

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, spune ca, daca intarzie investirea noului Guvern, Viori.

Liderul PNL prezinta calendarul negocierilor de saptamana viitoare, la capatul sedintei din Capitala, la care a participat si presedintele Iohannis. Premierul desemnat Orban: Ne asteptam la un boicot din partea PSD

Romania se pregateste pentru o saptamana decisiva pe prima scena politica. Ludovic Orban, liderul PNL si premierul desemnat de presedintele Iohannis sa coaguleze viitorul Guvern, a anuntat, sambata, ca.

Acuzatii de santaj la formarea noului guvern. Anuntul facut de Rares Bogdan

Rares Bogdan a sustinut ca prefera ca Guvernul PNL sa pice si sa-si asume situatie, decat sa cedeze santajului altor partide reprezentati de o mana de parlamentari. Eu le-am spus colegilor mei care.

Turcan: Cu cat intarzie investirea noului guvern, cu atat Dancila ramane la Palatul Victoria, cu toate ca nu mai are nicio legitimitate

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat ca orice intarziere in investirea Guvernului Orban nu face altceva decat sa prelungeasca mentinerea lui Dancila la Palatul Victoria. Pe de alta partea, ea a precizat ca lumea trebuie sa stie ca majoritatea parlamentara care a demis actualul executiv este una fragila.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2224 seconds )