Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Nu voi vota guvernul Orban. Puteti sa imi faceti un nou dosar penal

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Nu voi vota guvernul Orban. Puteti sa imi faceti un nou dosar penal

Negocierile dintre Victor Ponta si Lodovic Orban pentru instalarea unui guvern PNL au esuat. Presedintele Pro Romania a anuntat ca nu va vota guvernul Orban,chiar daca i s-ar face dosar penalca. continuă pe Antena3

Ponta: Nu voi vota Guvernul Orban. Puteti sa imi faceti un nou dosar penal ca in 2015. Rezist!

Victor Ponta, care cu o zi in urma a anuntat ca parlamentarii Pro Romania nu vor vota Guvernul Orban, spune ca noul cabinet va trece cu voturile celor de la PSD. El sustine ca nu va vota acest Executiv pentru ca nu crede ca Ludovic Orban este capabil sa fie un bun premier si nu crede ca un Guvern PNL avand o colaborare dubioasa si instabila va scoate tara din criza!.

Victor Ponta: NU voi vota Guvernul Orban PNL - puteti sa imi faceti un nou dosar penal ca in 2015

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a sustinut, joi, intr-o postare pe Facebook, ca noul guvern va trece cu sustinetrea tradatorilor din PSD si a precizat, din nou, ca el nu va vota cabinetul.

Ponta: Nu vom vota guvernul Orban. Pro Romania sustine organizarea alegerilor anticipate

Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca nu membrii Pro Romania nu vor vota Guvernul Orban, ci sustin organizarea alegerilor anticipate. Nu cred ca era o surpriza pentru PNL, a spus Ponta. Declaratia a.

Victor Ponta: Pro Romania nu va vota Guvernul Orban! Calculele care ii dau batai de cap sefului PNL

Este ziua decisivapentru guvernul Orban. in ultima zi de negocieri, premierul desemnat discutacu Victor Ponta. Faravoturile Pro Romania, viitorul guvern nu ar avea suficiente voturi pentru a fi va.

VICTOR PONTA: Nu cred ca Orban e capabil sa fie un bun prim-ministru si nu il votez

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat joi ca nu crede ca Ludovic Orban este capabil sa fie un bun prim-ministru si nu il va vota, indiferent de presiunile, amenintarile si jignirile primite , dar este convins ca Guvernul condus de acesta va trece in Parlament si cu voturile celor de la PSD , transmite Agerpres.

Ludovic Orban, dupa negocierile esuate cu Victor Ponta: Cine nu voteaza guvernul PNL este cu PSD si se face responsabil pentru pastrarea acestui Executiv! Sincer, nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de liderul Pro Romania (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, dupa ce Victor Ponta a anuntat ca Pro Romania nu va vota Guvernul PNL, ca acesta se va face responsabil de pastrarea in fruntea Romaniei a.

Ponta, pe 2 septembrie, pentru B1 TV: Cine zice ca vor fi anticipate minte de ingheata apele Ponta, pe 23 octombrie: Vom sustine, cei de la Pro Romania, alegerile anticipate. Se pot realiza si au si sens (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, miercuri, ca membrii Pro Romania nu vor vota Guvernul Orban, ci sustin organizarea alegerilor anticipate. Pe 2 septembrie, in emisiunea Dosar de Politician, moderata de jurnalistul B1 TV.

VICTOR PONTA: Nu vom vota acest guvern al domnului Orban

Liderul Pro Romania Victor Ponta a anuntat miercuri,dupa intalnirea cu premierul desemnat Ludovic Orban, ca parlamentarii formatiunii nu vor vota noul guvern, pentru ca el nu crede in solutia unui Guvern fara majoritate parlamentara.

Mesajul lui Ponta pentru liberali: Puteti sa imi faceti un nou dosar penal ca in 2015. Rezist!

Victor Ponta reitereaza, pe Facebook, ca nu va vota Guvernul Orban in Parlament, dupa ce zilele trecute anunta ca parlamentarii Pro Romania nu-si vor da voturile in favoarea noului Executiv. Ponta scrie ca.

Victor Ponta anunta ca Pro Romania nu sustine Guvernul Orban: Suntem singurul partid care in acest moment mai apara interesele oamenilor

Pro Romania nu va vota investirea Guvernului PNL, a anuntat, miercuri, liderul formatiunii, Victor Ponta. Nu era nicio surpriza faptul ca noi, cei de la Pro Romania, nu vom vota pentru investirea Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )