Libnet.ro
UNICEF

12:45

VICTOR PONTA: Nu vom vota acest guvern al domnului Orban

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Nu vom vota acest guvern al domnului Orban

Liderul Pro Romania Victor Ponta a anuntat miercuri,dupa intalnirea cu premierul desemnat Ludovic Orban, ca parlamentarii formatiunii nu vor vota noul guvern, pentru ca el nu crede in solutia unui Guvern fara majoritate parlamentara. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Ponta: Nu vom vota guvernul PNL Orban: Ma asteptam la aceasta pozitie De cate voturi mai au nevoie liberalii

Pro Romania nu va vota guvernul Orban, a declarat Victor Ponta, la iesirea de la discutiile cu premierul desemnat. Premierul desemnat a declarat ca se astepta la aceasta pozitie.

Victor Ponta anunta ca Pro Romania nu sustine Guvernul Orban: Suntem singurul partid care in acest moment mai apara interesele oamenilor

Pro Romania nu va vota investirea Guvernului PNL, a anuntat, miercuri, liderul formatiunii, Victor Ponta. Nu era nicio surpriza faptul ca noi, cei de la Pro Romania, nu vom vota pentru investirea Guvernului.

Ponta: Nu vom vota guvernul Orban. Pro Romania sustine organizarea alegerilor anticipate

Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca nu membrii Pro Romania nu vor vota Guvernul Orban, ci sustin organizarea alegerilor anticipate. Nu cred ca era o surpriza pentru PNL, a spus Ponta. Declaratia a.

ALDE, replica pentru Victor Ponta: O simpla intrebare - Daca nu voteaza guvernul Orban, o sustine pe Viorica Dancila si se intoarce in PSD?!

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, il taxeaza dur pe Victor Ponta, dupa ce acesta a spus ca Tariceanu se intoarce in tabara PNL, prin votarea guvernului Orban, si ca e incerta sustinerea.

Victor Ponta: Pro Romania nu va vota Guvernul Orban! Calculele care ii dau batai de cap sefului PNL

Este ziua decisivapentru guvernul Orban. in ultima zi de negocieri, premierul desemnat discutacu Victor Ponta. Faravoturile Pro Romania, viitorul guvern nu ar avea suficiente voturi pentru a fi va.

Ludovic Orban, dupa negocierile esuate cu Victor Ponta: Cine nu voteaza guvernul PNL este cu PSD si se face responsabil pentru pastrarea acestui Executiv! Sincer, nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de liderul Pro Romania (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, dupa ce Victor Ponta a anuntat ca Pro Romania nu va vota Guvernul PNL, ca acesta se va face responsabil de pastrarea in fruntea Romaniei a.

Pro Romania nu va vota investirea Guvernului PNL. Orban: Cine nu voteaza este cu PSD si cu Dancila

Pro Romania nu va vota investirea Guvernului PNL, a anuntat, miercuri, liderul formatiunii, Victor Ponta.

VICTOR PONTA: Este o singura alianta intre Pro Romania si ALDE - candidatul Mircea Diaconu

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat miercuri ca decizia ALDE de a vota Guvernul PNL nu va afecta alianta dintre acest partid cu formatiunea pe care o conduce, mentionand ca singura alianta este de sustinere a candidatului la prezidentiale Mircea Diaconu si este foarte bine daca ALDE poate sa face acest lucru in continuare.

Premierul desemnat: Sincer, nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de Victor Ponta

Ludovic Orban, premierul desemnat pentru a forma un nou Guvern, a declarat ca nu se astepta sa ajunga la o intelegere cu Victor Ponta pentru sustinerea noii echipe guvernamentale si, mai mult, nici nu si-ar dori sa guverneze alaturi de acesta.

KELEMEN, DUPA DISCUTIILE CU PNL: Sunt sanse serioase, bune, ca sa treaca acest guvern

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca sansele ca Guvernul propus de Ludovic Orban sa treaca de votul Parlamentului sunt serioase, bune, dar trebuie vazute programul de guvernare si lista ministrilor. Asteptam ziua de joi, vineri, cand va depune programul si lista si vom lua o decizie dupa ce cunoastem toate aceste elemente, probabil ca saptamana viitoare sau cand se va apropia votul pentru acest guvern. in principiu, a fost o discutie constructiva, buna, pozitiva si sunt optimist, adica sunt realist, spre optimism, a afirmat el.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )