Libnet.ro
UNICEF

23:15

Guvernul Orban. Ce nume sunt vehiculate pentru viitorul Cabinet. Raluca Turcan intra in Guvern

Antena3 Antena3,
Guvernul Orban. Ce nume sunt vehiculate pentru viitorul Cabinet. Raluca Turcan intra in Guvern

Ludovic Orban isi face strategia pentru a anihila boicotul parlamentar anuntat de PSD. Premierul desemnat discuta astazi in forul de conducere al partidului stadiul negocierilor pentru formarea noului guvern,. continuă pe Antena3

Surse. Cum arata noua lista de ministri PNL. Ce nume sunt batute in cuie. Raluca Turcan intra in Guvern

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, ar putea fi vicepremier sau ministru al Dezvoltarii in Guvernul Orban, sustin surse politice pentru Adevarul. La Dezvoltare, portofoliul cu ce mai multi bani pe mana, mai sunt in carti Robert Sighiartau si Laurentiu Leoreanu. Sanatatea va reveni unui manager de spital performant, in timp ce Externele si Apararea sunt rezervate pentru consilieri prezidentiali. Justitia e disputata de trei deputati.

FLORIN CITU: Pentru oricare din noi va fi o onoare sa fim in guvernul Orban

Liderul senatorilor liberali, Florin Citu, a declarat luni, la RFI, ca ar accepta postul de ministru de Finante daca i s-ar propune oficial acest lucru, apreciind ca ar fi o onoare sa faca parte din Guvernul Orban.

Decalogul pentru cercetare - conditii minimale pentru ca Doi Mici si un Anc sa voteze Guvernul Orban

Avand in vedere noile evolutii de pe scena politica, Doi Mici si un Anc are urmatoarele cerinte minimale de la Guvernul Orban, pentru a repune pe un fagas normal cercetarea romaneasca, aflata acum pe patru butuci, la nivel macro. Despre unitati care exceleaza si in ce anume consta excelenta acestora, in episodul viitor, dar ca si spoiler va zicem doar atat: inalta Poarta MCI) are supusi loiali.

Kelemen Hunor: Sunt sanse bune ca UDMR sa voteze Guvernul Orban, dar vom lua decizia finala abia dupa ce vom vedea ministrii si programul de guvernare

Kelemen Hunor a precizat ca sunt sanse bune ca UDMR sa voteze pentru investitura Guvernului Orban, dar ca o decizie finala in acest sens va fi luata abia dupa ce vor fi prezentati ministrii viitorului cabinet.

Discutii intense la PNL, duminica. Ce politicieni sunt in pole-position pentru preluarea portofoliilor de ministri in Guvernul Orban si care este programul consultarilor pana la votul de investitura din Parlament (VIDEO)

PNL poarta discutii intense, si duminica, pentru formarea Guvernului Orban, in conditiile in care vinerea viitoare se implinesc zece zile de la momentul in care liderul liberalilor a fost desemnat de catre.

Cand va fi votat guvernul Orban in Parlament

Ludovic Orban vrea ca votul de investitura pentru cabinetul sau sa fie dat cel tarziu miercurea viitoare. in ciuda esecului din negocierile de pana acum cu formatiunile politice, ramane convins ca va aduna.

Dancila, intrebata daca Guvernul Orban ar putea fi votat si de parlamentari PSD: Nu am emotii. Niciunul nu-si mai asuma sa tradeze increderea cetatenilor

Viorica Dancila a declarat ca niciun social-democrat nu-si mai asuma sa tradeze voturile date si increderea cetatenilor, ca reactie la afirmatia premierului desemnat, Ludovic Orban, potrivit careia va negocia individual cu parlamentari PSD pentru sustinea guvernului, transmite Mediafax.

Tariceanu: Guvernul Orban are sanse mari sa treaca, votam acest guvern conditionat!

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, duminica seara, ca este increzator in sansele Guvernului Orban de a trece in Parlament deoarece criza politica din Romania nu trebuie.

Eugen Tomac (PMP): Daca Guvernul Orban nu trece de votul din Parlament, procedura trebuie reluata imediat (VIDEO)

Eugen Tomac, liderul PMP, a afirmat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca procedura de investire a Guvernului trebuie reluata imediat, in eventualitatea in care premierul desemnat Ludovic Orban si.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )