Libnet.ro
UNICEF

23:45

Tariceanu: Guvernul Orban are sanse mari sa treaca, votam acest guvern conditionat!

Antena3 Antena3,
Tariceanu: Guvernul Orban are sanse mari sa treaca, votam acest guvern conditionat!

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, duminica seara, ca este increzator in sansele Guvernului Orban de a trece in Parlament deoarece criza politica din Romania nu trebuie. continuă pe Antena3

Guvernul Orban, primul esec in negocieri. Ponta: Nici vorba sa votam Guvernul

Negocieri esuate intre Ludovic Orban si Victor Ponta. Nici vorba sa votam Guvernul, spune presedintele Pro Romania. Foarte scurta discutia ca nu era cazul de mai mult. Suntem un partid nou, mic, cu.

Digi24: Noi variante pentru Guvernul Orban si o posibila fuziune a PNL cu partidul lui Basescu

Ioan Cupsa ar avea cele mai mari sanse de a deveni ministrul Justitiei, iar Raluca Turcan ar putea fi nu doar vicepremier, ci si detinatoarea unui portofoliu de ministru, informeaza Digi 24. Aceeasi sursa vorbeste si despre un plan de fuziune a PNL si PMP.

Viorica Dancila: Sper ca Guvernul Orban sa treaca de Parlament, dar nu va primi votul PSD Ce spune premierul demis despre organizarea alegerilor

Viorica Dancila, premier demis alaturi de echipa sa de ministri prin motiune de cenzura, a declarat, joi seara, ca spera ca noul Guvern sa treaca de Parlament, dar chiar si asa a anuntat ca PSD nu va vota.

Kelemen Hunor: Sunt sanse bune ca UDMR sa voteze Guvernul Orban, dar vom lua decizia finala abia dupa ce vom vedea ministrii si programul de guvernare

Kelemen Hunor a precizat ca sunt sanse bune ca UDMR sa voteze pentru investitura Guvernului Orban, dar ca o decizie finala in acest sens va fi luata abia dupa ce vor fi prezentati ministrii viitorului cabinet.

Eugen Tomac (PMP): Daca Guvernul Orban nu trece de votul din Parlament, procedura trebuie reluata imediat (VIDEO)

Eugen Tomac, liderul PMP, a afirmat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca procedura de investire a Guvernului trebuie reluata imediat, in eventualitatea in care premierul desemnat Ludovic Orban si.

Dancila, intrebata daca Guvernul Orban ar putea fi votat si de parlamentari PSD: Nu am emotii. Niciunul nu-si mai asuma sa tradeze increderea cetatenilor

Viorica Dancila a declarat ca niciun social-democrat nu-si mai asuma sa tradeze voturile date si increderea cetatenilor, ca reactie la afirmatia premierului desemnat, Ludovic Orban, potrivit careia va negocia individual cu parlamentari PSD pentru sustinea guvernului, transmite Mediafax.

Discutii intense la PNL, duminica. Ce politicieni sunt in pole-position pentru preluarea portofoliilor de ministri in Guvernul Orban si care este programul consultarilor pana la votul de investitura din Parlament (VIDEO)

PNL poarta discutii intense, si duminica, pentru formarea Guvernului Orban, in conditiile in care vinerea viitoare se implinesc zece zile de la momentul in care liderul liberalilor a fost desemnat de catre.

Conditiile UDMR pentru a sustine guvernul Orban: Fara OUG pe legile Justitiei si fara primari in doua tururi

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a prezentat joi conditiile pe care partidul sau le-a pus lui Ludovic Orban pentru a sustine guernul liberal. Acesta cere sa nu se dea ordonante de urgenta pe legile Justitiei, si sa nu se modifice legile electorale. Cei doi lideri au mai discutat despre OUG 114, unde suntem foarte aproape de a vedea lucrurile asemanator, precum si finantarea educatiei, liderul maghiar militand pentru 6% din PIB.

Ce vrea UDMR in schimbul votului pentru Guvernul Orban

Negocierile intre PNL si partidele care au dat jos Guvernul Dancila sunt in toi. UDMR a declarat ca .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )