Libnet.ro
UNICEF

07:30

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, din nou la Guvern

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, din nou la Guvern

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, a mers din nou la Guvern, astazi, pentru a doua oara in aceasta saptamana, dupa ce ministrul Carmen Dan a propus demiterea sa, iar premierul a refuzat, cerandu-i acestuia ca in cel mult o saptamana sa prezinte un raport, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, din nou la Guvern

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, a mers din nou la Guvern, vineri, pentru a doua oara in aceasta saptamana, dupa ce ministrul Carmen Dan a propus demiterea sa, iar premierul a refuzat, cerandu-i acestuia ca in cel mult o saptamana sa prezinte un raport.

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, a ajuns la Palatul Victoria pentru o intalnire cu Mihai Tudose. Carmen Dan i-a cerut premierului sa il demita pe Despescu

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, a ajuns miercuri dimineata la Palatul Victoria. Surse guvernamentale au declarat, pentru Agerpres, ca premierul Mihai Tudose vrea sa discute cu seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, inainte de a lua o decizie in privinta unei eventuale inlocuiri a acestuia din functie.

UPDATE Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, si Mihai Tudose s-au intalnit la Palatul Victoria, dupa ce Carmen Dan i-a cerut premierului sa il demita pe Despescu

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, si premierul Mihai Tudose s-au intalnit miercuri dimineata la Palatul Victoria. Intalnirea a avut loc la o zi dupa ce ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a cerut ca Bogdan Despescu, dupa scandalul politistului acuzat de pedofilie. Carmen Dan a cerut si imputernicirea pe o perioada de sase luni in functia de sef al Politiei Romane a chestorului principal Catalin Ionita.

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, a fost demis. Ministrul Carmen Dan cere si alte retrageri

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat ca a solicitat demiterea din functie a sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu. Cererea a fost deja trimisa premierului Mihai Tudose. Asa cum am.

Seeful Politiei Romane, Bogdan Despescu, a mers vineri din nou la Guvern

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, a mers din nou la Guvern, vineri, pentru a doua oara in aceasta saptamana, dupa ce ministrul Carmen Dan a propus demiterea sa, iar premierul a refuzat, cerandu-i acestuia ca in cel mult o saptamana sa prezinte un raport, informeaza news. ro.

Surse: Mihai Tudose nu vrea sa-l demita pe seful Politiei Romane. Premierul a discutat la Guvern cu chestorul Bogdan Despescu

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, s-a intalnit cu premierul Mihai Tudose la Palatul Victoria. Despescu si-a prezinte raportul de activitate, dupa ce ministrul Carmen Dan a propus demiterea lui. Dan a anuntat, marti, ca a transmis premierului propunerea de schimbare din functie a sefului Politiei Romane, ea spunand ca este total nemultumita de explicatiile pe care le-a primit din partea Politiei Romane in cazul politistului pedofil.

Seful Politiei Romane a ajuns la Guvern. Discutii cu premierul pe tema demiterii

Este ziua decisiva pentru soarta sefului Politiei Romane. intalnire cruciala intre premierul Mihai Tudose si seful Politiei Romane. Bogdan Despescu este la Guvern pentru o.

Seful Politiei Romane, chestorul Bogdan Despescu, scos la raport de premier in scandalul politistului pedofil

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, a ajuns la Palatul Victoria, unde are o discutie cu premierul. Despescu isi prezinte raportul de activitate, dupa ce ministrul Carmen Dan a propus demiterea lui. Dan a anuntat, marti, ca a transmis premierului propunerea de schimbare din functie a sefului Politiei Romane, ea spunand ca este total nemultumita de explicatiile pe care le-a primit din partea Politiei Romane in cazul politistului pedofil.

Mihai Tudose, numit prietenul pedofililor, la Antena 3, dupa ce a refuzat sa il demita pe seful Politiei Romane, la cererea ministrului Carmen Dan

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat, la Antena 3, ca premierul Mihai Tudose este prietenul pedofililor, dupa ce acesta a refuzat sa il demita pe seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, asa cum ii ceruse ministrul de Interne, Carmen Dan, scrieDCNEWS.

Premierul Mihai Tudose refuza sa-l demita pe seful Politiei Romane

35 - Premierul Mihai Tudose refuza sa-l demita pe seful Politiei Romane. Tudose l-a rugat pe seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, sa prezinte concluziile privind scandalul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )