Libnet.ro
UNICEF

14:45

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, a fost demis. Ministrul Carmen Dan cere si alte retrageri

Antena3 Antena3,
Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, a fost demis. Ministrul Carmen Dan cere si alte retrageri

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat ca a solicitat demiterea din functie a sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu. Cererea a fost deja trimisa premierului Mihai Tudose. Asa cum am. continuă pe Antena3

UPDATE Demiterea sefului Politiei Romane, amanata de premierul Tudose

Premierul Mihai Tudose amana demiterea sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu, dupa ce, initial, ministrul de Interne, Carmen Dan, a cerut schimbarea din functie a acestuia.

Ce decizie a luat premierul Tudose in cazul demiterii sefului Politiei Romane

Premierul Mihai Tudose vrea sa discute cu seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, inainte de a lua o decizie in privinta unei eventuale inlocuiri a acestuia din functie, au declarat, pentru.

Sedinta de URGENTA la MAI dupa scandalul politistului-pedofil! Carmen Dan, ULTIMATUM pentru seful Politiei Romane

00 Ministrul Carmen Dan a decis primele masuri dupa scandalul iscat in jurul pedofilului care s-a dovedit a fi agent in cadrul Brigazii Rutiere. Ministrul a cerut sefului Politiei.

Sunt total nemutumita de explicatiile primite. Am propus inlocuirea sefului Politiei Romane

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca a trasnmis premierului propunerea de schimbare din functie a sefului Politiei Romane Bogdan Despescu, care va fi inlocuit de Catalin Ionita.

Carmen Dan: Am propus demiterea sefului Politiei Romane. Alti doi sefi sa faca pasul inapoi

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat intr-o conferinta de presa ca a propus premierul schimbarea din functie a sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu, si numerea ca intermar a lui Catalin.

Carmen Dan: Am propus demiterea sefului Politiei Romane. Alti doi sefi sa faca pasul inapoi (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat intr-o conferinta de presa ca a propus premierul schimbarea din functie a sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu, si numirea ca intermar a lui Catalin.

Cutremur in politie: Seful agentului-pedofil a fost demis

Urmare a concluziilor preliminare rezultate in urma verificarilor dispuse de seful Politiei Romane la Brigada Rutiera Bucuresti s-au dispus urmatoarele: 1. Eliberarea din.

Surse: Tudose se intalneste miercuri cu seful Politiei dupa ce ministrul Carmen Dan i-a propus sa il demita

Mihai Tudose se va intalni miercuri cu Bogdan Despescu, seful Politiei Romane, potrivit unor surse guvernamentale. Intalnirea vine dupa ce ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat astazi public ca i-a cerut premierului sa il inlocuiasca pe Despescu dupa criza politistului pedofil. Decizia finala privind eventuala demitere a sefului Politiei ii revine premierului.

Tudose NU face voia lui Carmen Dan. Premierul a amanat demiterea sefului Politiei Romane si va avea o discutie miercuri cu acesta

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a cerut demiterea lui Bogdan Despescu de la sefia Politiei Romane si inlocuirea acestuia cu actualul sef al Directiei Generale Anticoruptie, Catalin Ionita.

VIDEO UPDATE Carmen Dan: Am cerut premierului demiterea sefului Politiei Romane, chestorul-sef Bogdan Despescu

Ministrul de Interne Carmen Dan a anuntat marti ca a cerut lui Mihai Tudose schimbarea din functie a sefului Politiei Romane, chestorul-sef Bogdan Despescu, deoarece institutia are nevoie de recastigarea increderii cetatenilor. Participa la sondajul HotNews. ro: cine ar trebui sa demisioneze in cazul politistului acuzat de pedofilie?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )