Libnet.ro
UNICEF

06:00

Senatorul Claudiu Manda: Consider ca trebuie convocat cat mai repede Comitetul Executiv National al PSD

Hotnews Hotnews,
 Senatorul Claudiu Manda: Consider ca trebuie convocat cat mai repede Comitetul Executiv National al PSD

Senatorul PSD Claudiu Manda considera ca trebuie convocat cat mai repede Comitetul Executiv National al PSD, argumentul sau fiind ca situatia din ultimele zile nu poate astepta pana la CExN de la Iasi, informeaza news. ro. continuă pe Hotnews

Claudiu Manda: Consider ca trebuie convocat cat mai repede Comitetul Executiv National al PSD. Situatia din ultimele zile nu poate astepta

Senatorul PSD Claudiu Manda considera ca trebuie convocat cat mai repede Comitetul Executiv National al PSD, argumentul sau fiind ca situatia din ultimele zile nu poate astepta pana la CExN de la Iasi.

Gabriela Firea si Rovana Plumb: Trebuie convocat urgent CExN al PSD pentru a transa criza politica

Vicepresedintii PSD Gabriela Firea si Rovana Plumb au mentionat, pe paginile lor de socializare, ca trebuie convocat urgent Comitetul Executiv National CExN) al partidului, pentru transarea actualei crize politice, conform Agerpres .

Cati bani primesc mamele care se intorc mai repede la munca

Mamele care se intorc care se intorc mai devreme la munca din concediul de crestere a copilului primesc un stimulent de insertie. Pentru cei care se intorc la munca mai repede legislatia.

Instanta suprema urmeaza sa decida daca judeca mai repede cererea de arestare a lui Radu Mazare

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar urma sa decida miercuri daca judeca mai repede cererea de arestare in lipsa a fostului primar Radu Mazare, scrie Agerpres. DNA a cerut emiterea unui mandat de arestare in lipsa pe numele lui Radu Mazare, in cadrul unui proces in care fostul edil este judecat pentru luare de mita, abuz in serviciu si conflict de interese, in care mai sunt inculpati fostul deputat Eduard Martin si omul de afaceri Gabriel Strutinsky.

Mai multi lideri importanti ai PSD au cerut intrunirea de urgenta a Comitetului Executiv

ACTUALIZARE 12:25 Ecaterina Andronescu vrea si ea convocarea de urgenta a CEx al PSD Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu sustine si ea convocarea de urgenta a Consiliului Executiv National al PSD. ----- *ACTUALIZARE 11:50 Rovana Plumb: PSD trebuie sa convoace cat mai rapid CExN pentru a transa lucrurile si pentru a ne intoarce la o stare de calm si predictibilitate ---- *ACTUALIZARE 11:35 Senatorul Claudiu Manda, presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, cere si el convocarea CEx. --- Primarul Capitalei Gabriela Firea solicita intrunirea urgenta a Comitetului Executiv National CEx) al PSD pentru a transa criza politica intrucat a avut drept reactie organica incetinirea motoarelor administratiei centrale si locale.

Deadpool 2 vine mai repede decat te asteptai

In continuare nu avem un trailer adevarat pentru iminentul Deadpool 2, dar macar stim ca va aparea in cinematografe peste doar cateva luni. Se discuta deja de cativa ani de un al doilea Deapool. Din momentul in care primul film din serie a intrat in istorie ca fiind cea mai profitabila pelicula interzisa minorilor, era [].

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )