Libnet.ro
UNICEF

17:15

Gabriela Firea si Rovana Plumb: Trebuie convocat urgent CExN al PSD pentru a transa criza politica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gabriela Firea si Rovana Plumb: Trebuie convocat urgent CExN al PSD pentru a transa criza politica

Vicepresedintii PSD Gabriela Firea si Rovana Plumb au mentionat, pe paginile lor de socializare, ca trebuie convocat urgent Comitetul Executiv National CExN) al partidului, pentru transarea actualei crize politice, conform Agerpres . continuă pe Wall-Street Ro

Rovana Plumb:PSD trebuie sa convoace cat mai rapid CExN pentru a transa lucrurile

Rovana Plumb, vicepresedinte PSD, a cerut si ea, la fel ca Gabriela Firea si alti lideri ai partidului, convocarea cat mai urgenta a Comitetului Executiv National al formatiunii, Plumb spunand ca este nevoie sa se transeze lucrurile.

Senatorul Claudiu Manda: Consider ca trebuie convocat cat mai repede Comitetul Executiv National al PSD

Senatorul PSD Claudiu Manda considera ca trebuie convocat cat mai repede Comitetul Executiv National al PSD, argumentul sau fiind ca situatia din ultimele zile nu poate astepta pana la CExN de la Iasi, informeaza news. ro.

Claudiu Manda: Consider ca trebuie convocat cat mai repede Comitetul Executiv National al PSD. Situatia din ultimele zile nu poate astepta

Senatorul PSD Claudiu Manda considera ca trebuie convocat cat mai repede Comitetul Executiv National al PSD, argumentul sau fiind ca situatia din ultimele zile nu poate astepta pana la CExN de la Iasi.

Gabriela Firea solicita intrunirea urgenta a Comitetului Executiv al PSD: Situatia din ultimele zile nu poate astepta

Primarul Capitalei Gabriela Firea solicita intrunirea urgenta a Comitetului Executiv National CEx) al PSD pentru a transa criza politica intrucat aceasta a avut drept.

Gabriela Firea: Pregatim proiecte de fluidizare a traficului in valoare de peste 200 de milioane de euro

Primarul General, Gabriela Firea, si Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica, au discutat despre proiectele cu fonduri europene care sunt in derulare si despre altele care sunt eligibile pentru.

Vesti bune pentru soferii din Bucuresti. Anuntul facut de Gabriela Firea

Gabriela Firea a facut publice noile proicte care vor fi demarate in Bucuresti in ceea ce priveste fluidizarea traficului. Primarul Capitalei anunta investitii de peste 200 de milioane de.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )