Libnet.ro
UNICEF

22:00

Guvernul Dancila a cazut. Ce urmeaza in orele urmatoare

Antena3 Antena3,
Guvernul Dancila a cazut. Ce urmeaza in orele urmatoare

Guvernul Viorica Dancila a cazut joi in urma motiunii de cenzura initiata de Opozitia PNL-USR-Pro Romania ALDE. Ce urmeaza? Desi demis, Guvernul Dancila va mai continua o vreme sa functioneze. continuă pe Antena3

Tariceanu: Guvernul Dancila a cazut pentru ca a ignorat avertismentele pe care noi i le-am adresat. Sustinem un program de guvernare cu accente liberale

Presedintela ALDE Calin Popescu Tariceanu a afirmat joi ca guvernul Dancila a cazut pentru ca a fost incapabil sa se ridice la inaltimea misiunii sale, precum si pentru ca a ignorat avertismentele pe care noi i le-am facut. Acesta a explicat de asemenea ca ALDE e pregatit sa sustina o guvernare cu accente liberale.

MOTIUNE DE CENZURA. Motiunea de cenzura a trecut. Guvernul Dancila a cazut

In Romania se duce azi o noua lupta pe viata si pe moarte in razboiul politic total dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Parlamentul devine pentru cateva ore arena in care Opozitia si.

MOTIUNEA DE CENZURA a trecut. Guvernul Dancila a cazut, 238 de parlamentari au votat pentru

In Romania se duce azi o noua lupta pe viata si pe moarte in razboiul politic total dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Parlamentul devine pentru cateva ore arena in care Opozitia si.

Eugen Tomac (PMP), dupa ce Guvernul Dancila a cazut: Oficial, s-a incheiat epoca Dragnea (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, joi, dupa ce guvernul PSD a picat la motiunea de cenzura, ca s-a incheiat epoca Dragnea. Oficial, s-a incheiat epoca Dragnea. Oameni cu viziuni diferite au.

Guvernul Dancila a fost demis

ACTUALIZARE - Viorica Dancila: Motiunea a trecut, toate partidele s-au unit pentru a trece aceasta motiune, au fost si colegi care au tradat. Nu este o problema, plecam cu datoria implinita. Le doresc succes celor care vor prelua guvernarea si sa vina cu o noua formula guvernamentala. Fac un apel la presedintele Iohannis sa nominalizeze cat mai repede un premier, astfel incat sa-si asume guvernarea. --- * ACTUALIZARE - Guvernul Dancila a picat, motiunea de cenzura a trecut la vot cu 238 de voturi. Cinci voturi au fost contra motiunii. in total au votat 243 de parlamentari. Era nevoie de 233 de voturi pentru caderea guvernului. Din acest moment, guvernul Dancila este demis si ramane in functie cu puteri diminuate nu are voie sa dea ordonante simple si OUG-uri) pana la instalarea noului guvern.

Kelemen Hunor: Nu am avut dubii ca Guvernul Dancila trebuia sa plece. UDMR a votat motiunea de cenzura

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, spune ca nu a avut dubii ca va pica Guvernul Dancila. Guvernul a cazut. UDMR a votat motiunea de cenzura. Am facut cum am promis, pentru ca noi suntem mereu consecventi. Nu am.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Cosmarul Romaniei a incetat!

Motiunea de cenzura a Opozitie a trecut, cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majoritatii. Trei parlamentari PSD au votat alaturi de rivalii formatiunii politice. Partidul de la guvernare pierde Puterea dupa 7 ani si jumatate de guvernare, cu o mica pauza. Viorica Dancila s-a contrazis, in plen, cu Victor Ponta si Calin Popescu .

SONDAJ in ajun: Credeti ca va trece motiunea de joi si guvernul Dancila va fi demis?

Cu o zi inaintea votului pentru motiunea de cenzura, si PSD, si opozitia continua negocierile si calculele politice. Daca opozitia spune ca are suficiente voturi pentru a da jos guvernul Dancila, Dan Barna de la USR spune ca nu e foarte convins de succesul motiunii, iar doi deputati s-au razgandit si au anuntat ca nu mai pleaca din partid. Iar Dancila si guvernul au promis, saptamana aceasta, mai multi bani pentru primarii. Sondaj HotNews. ro, in ajunul votului: Credeti ca va trece motiunea de joi si guvernul Dancila va fi demis?.

Ziua Z pentru Guvern: Credeti ca va cadea Guvernul Dancila azi, prin motiune de cenzura? Votati pe Facebook B1.ro!

Astazi este Ziua Z pentru Guvernul Dancila. Joi, 10 octombrie, are loc votul de la motiunea de cenzura. Motiunea de cenzura, initiata de Opozitie la adresa Guvernului Dancila, a fost depusa.

Guvernul Dancila pleaca. Cine va conduce Romania si ce prevede Constitutia

Guvernul Dancila pleaca. Cine va conduce Romania? Radu Tudor a prezentat joi seara la emisiunea Punctul de intalnire ce prevede Constitutia Romaniei. Art. 85 Numirea Guvernului 1) Presedinte.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2196 seconds )