Libnet.ro
UNICEF

08:15

Gabriel Oprea (UNPR): Vom participa la europarlamentare. Speram intr-un rezultat bun

B1 B1,
Gabriel Oprea (UNPR): Vom participa la europarlamentare. Speram intr-un rezultat bun

Gabriel Oprea a anuntat ca UNPR va participa la alegerile europarlamentare si prezidentiale de anul viitor. El a precizat ca, de principiu, Uniunea va merge singura in alegeri, dar nu exclude posibilitatea unei al. continuă pe B1

Gabriel Oprea: UNPR sustine conceptul de familie biblica si indeamna romanii sa voteze la referendum

Gabriel Oprea a declarat ca UNPR sustine conceptul de familie biblica si recomanda romanilor sa mearga la referendum si sa voteze da, informeaza Agerpres. UNPR crede in conceptul de familia.

Gabriel Oprea, anunt de ultima ora: Vom participa la europarlamentare; speram intr-un rezultat bun

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei va participa la alegerile europarlamentare si prezidentiale de anul viitor, a anuntat sambata presedintele fondator al formatiunii, Gabriel Oprea. El a declarat,.

Gabriel Oprea, despre copia tezei de doctorat a lui Florian Coldea: Nu mai stiu. Trebuie sa ma uit in biblioteca

Gabriel Oprea declara despre teza de doctorat a lui Florian Coldea ca a coordonat 24 de teze de doctorat si nu mai stie daca are sau nu vreo copie dupa lucrarea lui Coldea. intrebat daca o va face publica,.

Gabriel Oprea nu mai stie daca are sau nu o copie dupa lucrarea de doctorat a lui Coldea: Trebuie sa ma uit n biblioteca

Gabriel Oprea a declarat sambata ca nu stie daca are o copie a tezei de doctorat a lui Florian Coldea, pentru ca a coordonat 24 de teze de doctorat. Declaratia vine dupa ce fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a spus ca fostul ministru de Interne ar avea acasa ultima copie ramasa a tezei de doctorat a lui Florian Coldea.

Dosarul in care Gabriel Oprea este judecat pentru moartea politistului Gigina, declinat catre Tribunalul Bucuresti

Judecatoria Sectorului 1 a decis ca dosarul in care fostul vicepremier Gabriel Oprea este judecat pentru ucidere din culpa privind moartea politistului Bogdan Gigina sa fie trimis catre Tribunalul Bucuresti. in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )