Libnet.ro
UNICEF

11:00

Deputatul Corneliu Stefan si-a dat demisia din functia de presedinte executiv al PSD Dambovita

Hotnews Hotnews,
 Deputatul Corneliu Stefan si-a dat demisia din functia de presedinte executiv al PSD Dambovita

Deputatul Corneliu Stefan si-a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, demisia din functia de presedinte executiv al PSD Dambovita, invocand probleme in activitatea politica a organizatiei judetene a partidului, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Cristian Ghinea nu s-a mai obosit sa voteze la motiunea de cenzura: Deputatul USR si-a dat demisia din Parlament

Motiunea de cenzura nu a starnit foarte multe interes in randul tuturor membrilor opozitiei desi era momentul lor oportun de a arata ca se opune PSD-ALDE. Deputatul USR, Cristian Ghinea, si-a dat demisia din Pa.

R. Moldova: Presedintele Curtii Constitutionale si-a dat demisia

Presedintele Curtii Constitutionale din Republica Moldova, Mihai Poalelungi si-a dat demisia, anuntul venind dupa deciziile controversate luate de judecatori in weekendul 7-9 iunie contra noii puteri de la Chisinau, anulate ulterior de Curte.

Presedintele Curtii Constitutionale din Republica Moldova si-a dat demisia.Cu el la conducere, guvernul Maiei Sandu fusese declarat neconstitutional

Mihai Poalelungi si-a dat demisia, joi, din functia de presedinte al Curtii Constitutionale din Republica Moldova, la mai putin de doua saptamani dupa ce declarase neconstitutionalanumirea in.

Ambasadoarea Republicii Moldova in SUA si-a dat demisia, dupa ce Plahotniuc a renuntat vineri la putere

Ambasadoarea Republicii Moldova in SUA, Cristina Balan, a anuntat pe Facebook ca si-a dat demisia, dupa ce vineri Partidul Democrat din Republica Moldova, condus de oligarhul Vladimir Plahotniuc, a decis sa cedeze puterea Guvernului investit de majoritatea ACUM - PSRM si condus de Maia Sandu.

Un pasager Turkish Airlines a fost dat afara din aeronava din cauza ca are alergie la alune. Reactia companiei aeriene

Un pasager al companiei aeriene Turkish Airlines a fost dat afara din avion dupa ce a informat echipajul de zbor ca are alergie la alune. Barbatului i s-a spus sa paraseasca aeronava inainte de decolare. Cand a refuzat, politia a urcat la bordul avionului pentru a-l escorta pe tanar, scrie The Independent.

DEMISIE in varful PSD, dupa alegerea fiului Rovanei Plumb in functia de vicepresedinte

Deputatul Corneliu Stefan a demisionat, joi, din functia de presedinte executiv al PSD Dambovita, acuzand faptul ca la nivelul organizatiei nu se respecta statutul partidului. Acesta s-a referit si la recent.

Primarul din Alba Iulia pleaca la Bruxelles dupa 27 de ani la conducerea institutiei. Mircea Hava si-a dat demisia

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, a demisonat din functie pentru a putea sa preia mandatul de europarlamentar. Consilierii locali vor lua act de demisia primarului la urmatoarea sedinta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )