Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dancila, inainte de motiunea de cenzura: Nimeni nu-i va ierta pe parlamentarii PSD care vor trada partidul

Adevărul Adevărul,
Dancila, inainte de motiunea de cenzura: Nimeni nu-i va ierta pe parlamentarii PSD care vor trada partidul

Azi e programat votul motiunii de cenzura a Opozitiei impotriva Guvernului Dancila. Premierul a ajuns la Parlament si i-a convocat pe parlamentarii PSD in sedinta inainte de vot. continuă pe Adevărul

Digi24: PSD, mesajul disperarii cu 48 de ore inainte de motiunea de cenzura

Cu 48 de ore inainte de motiunea de cenzura, PSD arunca cu promisiuni. intr-un mesaj transmis in urma cu putin timp, social-democratii vorbesc despre cresteri de salarii, despre vouchere si bonusuri pentru bugetari.

Rezultatul votului pentru motiunea de cenzura. Cum au votat parlamentarii PNL, USR, PMP, ALDE si UDMR

Motiunea de cenzura a fost dezbatuta, joi, in Parmalentul Romaniei, documentul fiind initiat de partidele din Opozitie si semnat de parlamentari de la PNL, USR, PMP, UDMR, ALDE si Pro Romania. Pentru ca Guvernul condus de Viorica Dancila sa fie demis este nevoie de 233 de voturi. UPDATE Motiunea de cenzura a fost adoptata .

Viorica Dancila, la motiunea de cenzura: O lupta oarba pornita de cel mai iresponsabil presedinte pe care Romania l-a cunoscut vreodata

Premierul Viorica Dancila a atacat virulent opozitia si pe seful statului, in plenul Parlamentului, la dezbaterea motiunii de cenzura. Ea a sustinut ca opozitia duce o lupta oarba pornita de cel mai iresponsabil presedinte pe care l-a avut Romania si este o alianta de conjunctura si o adunatura de interese si oportunism care vrea sa dea jos Guvernul.

Tariceanu: Astazi motiunea trece, fiti convinsi. Toti parlamentarii ALDE sunt prezenti si o vor vota

Toti parlamentarii ALDE sunt prezenti si vor vota motiunea de cenzura, a declarat, joi, presedintele partidului, Calin Popescu-Tariceanu, potrivit Agerpres.

Dancila: Daca motiunea nu va trece, saptamana viitoare venim cu remanierea

Premierul Viorica Dancila, liderul PSD, a anuntat luni ca in cazul in care motiunea de cenzura nu va.

Dancila: Daca motiunea trece, le va fi greu sa explice ca au dat jos un guvern si vin cu nimic

Premierul Viorica Dancila este in aceasta seara fata in fata cu Mihai Gadea la Sinteza zilei si raspunde la cele mai importante intrebari ale momentului. Principalele declaratii ale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )