Libnet.ro
UNICEF

08:45

Dancila: Daca motiunea trece, le va fi greu sa explice ca au dat jos un guvern si vin cu nimic

Antena3 Antena3,
Dancila: Daca motiunea trece, le va fi greu sa explice ca au dat jos un guvern si vin cu nimic

Premierul Viorica Dancila este in aceasta seara fata in fata cu Mihai Gadea la Sinteza zilei si raspunde la cele mai importante intrebari ale momentului. Principalele declaratii ale. continuă pe Antena3

Dancila: Daca motiunea nu va trece, saptamana viitoare venim cu remanierea

Premierul Viorica Dancila, liderul PSD, a anuntat luni ca in cazul in care motiunea de cenzura nu va.

Viorica Dancila spune ce se va intampla daca motiunea nu va trece: Vom veni cu cateva masuri suplimentare pentru populatie

Premierul Viorica Dancila, liderul PSD, a anuntat luni ca in cazul in care motiunea de cenzura nu va trece, se va prezenta in Parlament, saptamana viitoare, cu remanierea si cu program de guvernare.

Viorica Dancila merge in Parlament. Planul premierului daca motiunea de cenzura va trece

UPDATEPremierul Viorica Dancila se afla, luni,in Parlament, unde se poarta negocieri intense. Viorica Dancila incearca sa-i aduca inapoi pe fostii parlamentari PSD care s-au alaturat.

VICTOR PONTA: Dupa ce motiunea trece, voi propune PSD refacerea majoritatii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni, ca la o ora dupa ce va trece motiunea de cenzura in Parlament va propune PSD sa refaca majoritatea de stanga, fara Viorica Dancila, mentionand ca are doua sau trei propuneri de premier care nu au carnet de partid.

Zegrean: Guvernul poate fi demis doar prin motiune de cenzura. Daca motiunea pica, Dancila o sa prinda curaj sa mearga in Parlament si o poate face oricand

Guvernul poate fi demis doar prin motiune de cenzura, potrivit Constitutiei, si nu exista nicio alta varianta constitutionala, spune fostul presedinte al CCR Augustin Zegrean. in cazul in care motiunea de cenzura pica, Viorica Dancila poate merge oricand in Parlament pentru validarea unei noi formule de guvern dupa schimbarea structurii politice. Termenul de 45 de zile nu are nicio valoare, iar daca Parlamentul nu ii da votul pentru noua formula guvernamentala, atunci ne vom tari asa pana cand Parlamentul va vrea si punctul final vor fi alegerile din 2020, mai afirma fostul presedinte al Curtii Constitutionale.

Cseke Attila: UDMR nu vrea sa intre intr-un Guvern de tranzitie, daca motiunea de cenzura trece

Toti parlamentarii UDMR vor vota motiunea de cenzura, a declarat la RFI liderul senatorilor Uniunii, Cseke Attila. El spune ca formatiunea sa nu va vota la vedere, dar increderea este foarte importanta.

A doua rectificare bugetara va avea loc vineri. Daca motiunea de cenzura pica

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca rectificarea bugetara va fi aprobata vineri, cand Guvernul se.

Ponta: Dupa ce motiunea trece, voi propune PSD refacerea majoritatii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni, ca la o ora dupa ce va trece motiunea de c.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )