Libnet.ro
UNICEF

08:45

Suspendarea platilor la ratele de credit pentru persoane fizice si juridice pana la sfarsitul anului - proiect de lege

Hotnews Hotnews,
 Suspendarea platilor la ratele de credit pentru persoane fizice si juridice pana la sfarsitul anului - proiect de lege

Parlamentarii PSD au anuntat joi, ca vor depune in Parlament un proiect de lege care prevede suspendarea, la cerere, a tuturor obligatiilor de plata catre banci in ceea ce priveste creditele si dobanzile aferente. continuă pe Hotnews

Citu: Oamenii merg deja in somaj. Luam in calcul amanarea impozitului pe venit pentru persoane fizice

Guvernul analizeaza eventuala amanare a platii impozitului pe venit pentru persoane fizice, pe fondul epidemiei de coronavirusul, dar nu pentru toata lumea, ci doar acolo unde sunt probleme, a anuntat ministrul finantelor, Florin Citu.

Citu: Guvernul analizeaza amanarea platii impozitului pe venit pentru persoane fizice. Nu pentru toata lumea!

Ministrul de Finante, Florin Citu, a declarat, la RFI, ca Guvernul analizeaza eventuala amanare a platii impozitului pe venit pentru persoane fizice, pe fondul crizei coronavirusului, dar nu pentru toata lumea, ci doar acolo unde sunt probleme.

inca o banca amana plata ratelor cu trei luni pentru persoane fizice si firme

Inca o banca a anuntat miercuri ca amana plata ratelor cu trei luni, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice.

Citu: Exista varianta sa amanam pentru doua luni plata impozitului pe venit pentru persoane fizice

Ministrul de Finante Florin Citu a anuntat ca exista varianta de a amana, pentru doua luni, plata impozitului pe venit pentru persoane fizice, insa doar pentru anumite sectoare, acolo unde sunt probleme. El a precizat ca marti va fi definitivata varianta aleasa si masura.

BRD amana plata a pana la trei rate pentru persoane fizice. Facilitati si pentru clientii cu carduri de credit si micro-intreprinderi

BRD Groupe Societe Generale a anuntat miercuri ca poate amana plata a pana la trei rate pentru clientii retail, acorda facilitati posesorilor de carduri de credit si prelungeste cu trei luni durata facilitatilor pentru micro-intreprinderi.

Oficiali ING: Amanam cu doua luni plata ratelor clientilor persoane fizice afectati de pandemia de Covid-19, daca suntem solicitati

Banca a decis sa amane cu doua luni plata ratelor clientilor persoane fizice care sunt afectati de pandemia de COVID-19 si care solicita in mod direct masuri de sprijin, arata un comunicat transmis marti de reprezentantii ING Bank. Durata creditului va fi extinsa in concordanta, pentru a pastra acelasi nivel pentru ratele lunare, mai spun acestia.

Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora. Oamenii intra deja in somaj Ce se va intampla cu impozitele pentru persoanele fizice

In plina criza epidemiologica Guvernul Orban anunta noi pachete de ordonante fiscale pentru IMM-uri, dar si pentru persoanele fizice. Se intrevad modifica pentru a se putea amana anumite dari la stat. Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora in aceste zile, din partea Guvernului si, implicit, a Ministerului de Finante vin informari despre noi modalitati de .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )