Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora. Oamenii intra deja in somaj Ce se va intampla cu impozitele pentru persoanele fizice

Playtech Playtech,
Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora. Oamenii intra deja in somaj Ce se va intampla cu impozitele pentru persoanele fizice

In plina criza epidemiologica Guvernul Orban anunta noi pachete de ordonante fiscale pentru IMM-uri, dar si pentru persoanele fizice. Se intrevad modifica pentru a se putea amana anumite dari la stat. Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora in aceste zile, din partea Guvernului si, implicit, a Ministerului de Finante vin informari despre noi modalitati de . continuă pe Playtech

Anunt de ultima ora de la Loteria Romana. Va asteptam in agentii pentru a va recupera banii!

Loteria Romana a facut un anunt important, de ultima ora. Din cauza epidemiei de coronaavirus existente, concursurile Prono-S si Pronosport vor fi anulate. Iata anuntul Loteriei Romane. Anunt de ultima ora de la Loteria Romana facut pe pagina de Facebook in acest sens, Loteria Romana a precizat anularea celor doua concursuri. Un amplu mesaj a .

Ministrul de Finante, masuri de ultima ora pentru angajatori. Ce se va intampla la ANAF

Mediul de afaceri din Romania, inca de la primele cazuri de COVID-19 de pe teritoriul Romaniei, au prezis ca vor apare probleme de ordin economic, si au incercat sa puna presiune pe actuala guvernare pentru anumite pachete de amendamente care sa vina in sprijinul acestora. Ministrul de Finante, masuri de ultima ora pentru angajatori in .

Ultima ora! Ministrul Educatiei a facut anuntul! Pana cand vor ramane inchise scolile

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat pentru Hotnews ca scolile vor ramane inchise in perioada urmatoare, atata vreme cat Romania va fi in stare de urgenta, datorata pandemiei de coronavirus. Dat fiind acest anunt, se poate considera ca este prima data cand un oficial ofera o data estimativa pentru redeschiderea scolilor. Declaratia ministrului Educatiei cu .

Citu: Oamenii merg deja in somaj. Luam in calcul amanarea impozitului pe venit pentru persoane fizice

Guvernul analizeaza eventuala amanare a platii impozitului pe venit pentru persoane fizice, pe fondul epidemiei de coronavirusul, dar nu pentru toata lumea, ci doar acolo unde sunt probleme, a anuntat ministrul finantelor, Florin Citu.

Ce spune ministrul Finantelor despre majorarea pensiilor, in contextul coronavirus

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca poate este momentul sa discutam despre o etapizare a majorarii pensiilor, in contextul in care economia afectata de coronavirus n-ar putea sustine o majorare cu 40% din toamna. El a precizat ca ramane de vazut la rectificarea bugetara si totul depinde de executia bugetara.

Mihai Gadea, apel de ultima ora pentru romani: Zilele acestea exista o singura batalie. Si sta in puterea noastra sa nu o pierdem!

Mihai Gadea a facut, duminica seara, la Sinteza zilei, un apel de ultima ora pentru romani.

LOTO 649. Numerele extrase duminica, 15 martie 2020. Schimbare de ultima ora de la Loteria Romana

Extragerea loto de duminica, 15 martie 2020, nu a fost transmisa la ora obisnuita.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )