Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta cere demisia lui Liviu Dragnea: Modul in care a cofiscat si PSD si Parlamentul si Guvernul ne duce la dezastru. Sa se ocupe de procesul lui si sa ne lase (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta cere demisia lui Liviu Dragnea: Modul in care a cofiscat si PSD si Parlamentul si Guvernul ne duce la dezastru. Sa se ocupe de procesul lui si sa ne lase (VIDEO)

Victor Ponta a salutat miercuri aparitia scrisorii publice semnate de mai multi lideri PSD prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputilor si se aduc mai multe critici la adresa ac. continuă pe B1

Textul complet al scrisorii prin care grupul disidentilor din PSD cere demisia lui Liviu Dragnea

A aparut scrisoarea in care se solicita demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor si din fruntea PSD. Semnatarii, Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, in numele unui.

Cutremur in PSD. Motivele pentru care se cere demisia lui Liviu Dragnea

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediataa lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea.

Ponta, noi amenintari pentru Liviu Dragnea

Victor Ponta il ameninta pe Liviu Dragnea cu noi poze care sa demonstreze ca acesta nu s-a luptat cu statul paralel. Fostul premier sustine ca liderul PSD foloseste sintagma pentru a defini toate institutiile.

Scrisoarea liderilor PSD care cer DEMISIA lui Liviu Dragnea e semnata de un comitet de initiativa, condus de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu: Acestia solicita ca Viorica Dancila sa asigure interimatul (TEXTUL INTEGRAL)

A aparut scrisoarea in care se solicita demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor si din fruntea PSD. Semnatarii, Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, in numele unui.

Reactii in PSD dupa aparitia scrisorii prin care i se cere demisia lui Dragnea. E moderata, nu cere decat demisia sefului partidului

Liderii PSD au reactionat dupa aparitia scrisorii semnate de Paul Stanescu, Gabriela Firea si Adrian Tutuianu, prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea. Unii au ironizat scrisoarea, altii considera ca e buna pentru un inceput de dezbatere.

Draghici (PSD Online): Unul dintre motivele pentru care se cere demisia lui Dragnea - dreptul minoritatilor sexuale de a avea acces la copii

Presedintele PSD Online, Mircea Draghici, a scris miercuri, pe Facebook, ca adevaratele motive din spatele scrisorii prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea sunt legea offshore, referendumul, care, potrivit acestuia, inseamna Dreptul minoritatilor sexuale de a avea acces la copii si legile justitiei, iar schimbarea sefului PSD va duce partidul in opozitie.

Niculae Badalau se alatura taberei care cere demisia lui Dragnea: Un demers pentru salvarea partidului

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, se alatura taberei care cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor. Aceasta a numit acest demers drept unul care are menirea de a salva.

Vicepremierul Paul Stanescu, despre scrisoarea prin care ii cere demisia lui Dragnea: A sosit timpul sa spunem lucrurilor pe nume

Vicepremierul Paul Stanescu, unul dintre semnatarii scrisorii in care se cere demisia lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor si sefia PSD, face o serie de precizari despre demersul impotriva liderului.

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, il tradeaza pe Dragnea: A cerut ca documentul in care se cere demisia liderul PSD sa fie analizat si dezbatut in CEx

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a reactionat dupa ce a aparut public scrisoarea deschisa in care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor si se propun 18 masuri.

Adrian Tutuianu anunta discutii cu ALDE privind scrisoarea in care se cere demisia lui Dragnea: Daca nu gasim solutii, exista riscul sa pierdem majoritatea parlamentara

Cutremur in PSD! Miercuri a fost facuta publica o scrisoare prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor si se propun 18 masuri pentru redresarea situatiei din interiorul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2144 seconds )