Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a promulgat legea care interzice persoanelor cu condamnari penale sa infiinteze societati comerciale

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a promulgat legea care interzice persoanelor cu condamnari penale sa infiinteze societati comerciale

Klaus Iohannis a promulgat legea care interzice persoanelor cu condamnari penale sa infiinteze societati comerciale, daca li se interzice prin hotarare judecatoreasca definitiva, ca pedeapsa. continuă pe Antena3

Legea care interzice propaganda rusa in Republica Moldova ar putea fi anulata de deputatii aliantei ACUM-PSRM

Presedinta prorusa a Parlamentului de la Chisinau, Zinaida Greceanii, a declarat pentru presa de la Moscova ca legea care interzice propaganda rusa in Republica Moldova, ce presupune interzicerea transmisiunii stirilor si a emisiunilor politice rusesti la televiziune moldovenesti, ar putea fi anulata de catre noua majoritate parlamentara ACUM-PSRM.

Klaus Iohannis cere PSD-ALDE sa renunte la modificarea Codurilor penale: Au avut un singur scop, protejarea infractorilor in detrimentul persoanelor vatamate

Presedintele Klaus Iohannis cere coalitiei PSD-ALDE sa abandoneze incercarea de a modifica Codurile penale si sa revina asupra schimbarilor toxice operate deja in legile justitiei, care s-au dovedit adevarate atentate la adresa sigurantei cetateanului, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca sunt neconstitutionale.

KLAUS IOHANNIS, DUPA SEDINTA CSAT: La Caracal, intarzieri criminale de actiune din partea statului

Presedintele propune partidelor depolitizarea aparatului de stat Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii a fost tensionata prin prisma tragediei care a avut loc, saptamana trecuta, la Caracal si unde institutiile statului si-au dovedit din plin ineficienta. Dupa aproape doua ore de discutii cu membrii CSAT, presedintele Klaus Iohannis a prezentat primele concluzii cu privire la ceea ce s-a intamplat in urma cu cateva zile.

Cine a participat la sedinta CSAT si ce s-a discutat acolo. Anuntul lui Klaus Iohannis

Dupa aproape doua ore de discutii, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a luat sfarsit. in cadrul sedintei, care a avut loc, marti, la Palatul Cotroceni, s-a discutat despre cazul Caracal, iar la intalnire printre cei care au luat parte se regasesc presedintele tarii, Klaus Iohannis, premierul tarii, Viorica Dancila, dar si fostul .

KLAUS IOHANNIS: Cei responsabili vor trebui aspru sanctionati, de la toate institutiile

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica seara, la Cotroceni, ca toti cei responsabili de tragedia de la Caracal vor trebui aspru sanctionati, de la Interne, STS, de la toate institutiile. Presedintele a precizat ca respinge abordarea politicianista a Guvernului, care ar trebui sa se gandeasca daca nu cumva e autorul moral al tragediei.

Cat a costat vestimentatia Simonei Halep, la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis. Suma e uriasa

Decorata de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Steaua Romaniei in grad de Cavaler, la Palatul Cotroceni, Simona Halep a ales pentru acest eveniment o tinuta speciala. Atenta la imaginea ei, artista a optat pentru un brand italian, purtand o rochie simpla neagra si pantofi de aceeasi culoare. Ce a purtat Simona Halep la intalnirea cu .

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT in care s-a discutat cazul Caracal: Am ajuns aici pentru ca guvernele din ultimii ani au umplut tara de incompetenti in functii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, dupa sedinta CSAT, ca rapoartele MAI si STS cu privire la cazul de la Caracal au scos la iveala o serie de deficiente grave cu privire la interventia.

Klaus Iohannis, declaratii dupa sedinta CSAT cu privire la crimele din Caracal: Este obligatorie eliminarea din sistem a angajatilor care nu isi fac treaba

Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa dupa sedinta CSAT convocata cu privire la crimele din Caracal. Presedintele sustine ca guvernele sunt pline de incompetenti, iar coruptia distruge.

Ce a spus Simona Halep cu privire la Klaus Iohannis: De ce nu?

Simona Halep, care a fost decorata marti de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, a declarat, dupa ceremonie, ca ar juca un meci de tenis cu seful.

Ce a spus Simona Halep cu privire la un meci cu Klaus Iohannis: De ce nu?

Simona Halep, care a fost decorata marti de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, a declarat, dupa ceremonie, ca ar juca un meci de tenis cu seful.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )