Libnet.ro
UNICEF

17:45

Klaus Iohannis, declaratii dupa sedinta CSAT cu privire la crimele din Caracal: Este obligatorie eliminarea din sistem a angajatilor care nu isi fac treaba

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, declaratii dupa sedinta CSAT cu privire la crimele din Caracal: Este obligatorie eliminarea din sistem a angajatilor care nu isi fac treaba

Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa dupa sedinta CSAT convocata cu privire la crimele din Caracal. Presedintele sustine ca guvernele sunt pline de incompetenti, iar coruptia distruge. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, declaratii dupa sedinta CSAT cu privire la crimele din Caracal: Coruptia distruge statul

Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa dupa sedinta CSAT convocata cu privire la crimele din Caracal. Presedintele sustine ca guvernele sunt pline de incompetenti, iar coruptia distruge.

Bogdan Chirieac, despre discursul lui Iohannis dupa sedinta CSAT: Are exact aceeasi obsesie

Bogdan Chirieac a atras atentia asupra declaratiei presedintelui Klaus Iohannis, facute dupa sedinta CSAT cu privire la crimele din Caracal. Analistul politic a atras atentia asupra aluziei facute de.

Viorica Dancila, dupa sedinta CSAT: Romania nu este tara violatorilor. Avem datoria morala de a-i pedepsi pe cei vinovati

Viorica Dancila a facut, la sediul MAI, primele declaratii dupa sedinta CSAT de marti. Premierul sustine ca Guvernul are datoria morala de a-i pedepsi pe cei vinovati. Ma voi implica personal in efici.

Klaus Iohannis, declaratii de presa in scandalul momentului, de la ora 20

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine duminica, 28 iulie, de la ora 20,o declaratie de presala Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, reactie dupa decizia CCR pe modificarile la codurile penale: Coalitia PSD-ALDE a avut un singur scop: protejarea infractorilor

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat la decizia Curtii Constittionale care a declarat neconstitutionale modificarile lacodurile penale. Decizia pronuntata astazi de catre Curtea.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT in care s-a discutat cazul Caracal: Am ajuns aici pentru ca guvernele din ultimii ani au umplut tara de incompetenti in functii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, dupa sedinta CSAT, ca rapoartele MAI si STS cu privire la cazul de la Caracal au scos la iveala o serie de deficiente grave cu privire la interventia.

Iohannis, dupa sedinta CSAT: Guvernele din ultimii ani au umplut tara de incompetenti, au dat afara prea multi profesionisti, au pus in schimb slugi Statul roman trebuie resetat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, dupa sedinta CSAT, ca statul roman trebuie resetat si a cerut atat puterii, cat si partidelor din opozitie sa-si schimbe abordarea fata de functia publica in conditiile in care solutia pe termen mediu este depolitizarea intregului aparat de stat in zonele in care e nevoie de profesionisti.

Viorica Dancila il grabeste pe Iohannis: Sa convoace de urgenta sedinta CSAT maine

Premierul Viorica Dancila i-a cerut duminica seara presedintelui Klaus Iohannis sa convoave maine sedinta CSAT si nu marti, asa cum era programat, motivand ca nu exista niciun motiv sa pierdem timpul. Presedintele PSD a raspuns si la criticile privind infiintarea grupului de lucru interministerial, fiindu-i reprosat faptul ca o astfel de structura exista deja. Dancila a explicat ca aceasta din urma exista doar cu numele.

Klaus Iohannis a prezentat erorile grave din cazul Caracal. Cerere EXPRESA pentru Guvernul Dancila: Au timp pana la finele lunii august (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat marti, la Palatul Cotroceni, deciziile luate dupa sedinta CSAT pe tema crimelor din Caracal. Seful statuluia vorbit despre erorile grave ale.

Sedinta CSAT ce viza crimele din Caracal s-a incheiat. Ministrul demisionar Moga a participat

UPDATESedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) s-a incheiat, marti, la Palatul Cotroceni dupa aproape doua ore de discutii. La sedinta au participat presedintele Klaus Iohannis, p.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )