Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta (Pro Romania): Coruptia ucide prostia ucide! Ordonanta Lacomiei si cea data de Tudorel Toader pe Justitie reprezinta acelasi mod de a comite fapte penale

B1 B1,
Ponta (Pro Romania): Coruptia ucide prostia ucide! Ordonanta Lacomiei si cea data de Tudorel Toader pe Justitie reprezinta acelasi mod de a comite fapte penale

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, considera ca Ordonanta lacomiei si Ordonanta data de Tudorel Toader, care a fost contestata vehement de Justitia din Romania, reprezinta acelasi mod de a. continuă pe B1

Mihai Tudose critica Guvernul pentru Ordonanta lacomiei: Frizeaza absurdul!

Fostul social-democrat Mihai Tudose, actual membru al partidului Pro Romania, a criticat, duminica, Guvernul pentru adoptarea OUG 114/2018, cunoscuta drept Ordonanta lacomiei si a sustinut ca aceasta.

Dancila, vipera si merele. Dezbatere pestrita in Parlament privind Ordonanta lacomiei

Chemata de opozitie la Parlament la Ora premierului pentru o dezbatere privind Ordonanta de urgenta 114 din 2018, numita si Ordonanta lacomiei, Viorica Dancila a fost vizata de mai multe atacuri venite din partea PNL dar si din partea fostului premier Mihai Tudose. De la tribuna Camerei Deputatilor, Viorica Dancila i-a dat replica Ralucai Turcan, [] .

Viorica Dancila va dezbate maine Ordonanta lacomiei in Camera Deputatilor

Premierul Viorica Dancila este asteptata maine in Camera Deputatilor, pentru dezbateri pe tema Ordonantei 114/2018, numita si Ordonanta lacomiei, la solicitarea Grupului parlamentar PNL.

VICTOR PONTA: Cosmarul politic al lui Dragnea este Pro Romania

Presedintele Pro Romania, deputatul Victor Ponta, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca liderului PSD Liviu Dragnea ii este frica de Pro Romania, el adaugand ca Dragnea este un tip fricos, las, isteric si care se teme pentru libertate si pentru banii pe care i-a furat.

Victor Ponta spune ca Guvernul va CEDA atat pe Ordonanta lacomiei, cat si pe Ordonanta 7 ce modifica legile justitiei

Eugen Teodorovici si Darius Valcov au trimis o scrisoare la Standard andPoor pentru a amana scaderea ratingului tarii, cu promisiunea ca in maximum doua saptamani Ordonanta 114/2018 va fi schimbata, a.

Viorica Dancila merge luni n Parlament, chemata de liberali sa dea explicatii privind Ordonanta lacomiei

Premierul Viorica Dancila ar urma sa mearga luni in plenul Camerei Deputatilor, la solicitarea parlamentarilor liberali, pentru a da explicatii pe tema controversatei Ordonante a lacomiei. Dancila merge in Parlament in contextul unui nou avertisment transmis Guvernului de catre oficialii europeni privind necesitatea modificarii OUG 114.

Turcan (PNL): Premierul Dancila a jignit opozitia, in loc sa raspunda la intrebarile despre Ordonanta lacomiei. Actul normativ a lovit afacerile, bancile, constructiile, dar cel mai tare buzunarul romanilor

Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, a declarat, luni, ca premierul Dancila a jignit colegii din opozitie, in loc sa raspunda la intrebarile, care i-au fost adresate, referitoare la Ordonanta.

Viorica Dancila va dezbate azi in Camera Deputatilor teme din Ordonanta lacomiei

Premierul Viorica Dancila este asteptata astazi, incepand cu ora 16. 00, in Camera Deputatilor pentru dezbateri pe tema Ordonantei 114/2019, cunoscuta si ca Ordonanta lacomei, in urma unei solicitari depuse de PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )