Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mihai Tudose critica Guvernul pentru Ordonanta lacomiei: Frizeaza absurdul!

B1 B1,
Mihai Tudose critica Guvernul pentru Ordonanta lacomiei: Frizeaza absurdul!

Fostul social-democrat Mihai Tudose, actual membru al partidului Pro Romania, a criticat, duminica, Guvernul pentru adoptarea OUG 114/2018, cunoscuta drept Ordonanta lacomiei si a sustinut ca aceasta. continuă pe B1

Mihai Tudose, atac la MARTIENII din PSD: De Martisor a crescut EURO, INFLATIA si DATORIA EXTERNA, spre disperarea romanilor

Fostul premier Mihai Tudose ataca Guvernul Dragnea-Dancila, vineri, intr-o postare de Martisor. Tudose arata ca PSD-ALDE pune pe butuci Romania, prin masurile din ultima perioada. A venit.

Viorica Dancila va dezbate maine Ordonanta lacomiei in Camera Deputatilor

Premierul Viorica Dancila este asteptata maine in Camera Deputatilor, pentru dezbateri pe tema Ordonantei 114/2018, numita si Ordonanta lacomiei, la solicitarea Grupului parlamentar PNL.

Mihai Tudose, NOU ATAC la Liviu Dragnea: De asta sunt farmacii permanent deschise, ca asta e omul

Fostul premier Mihai Tudose a lansat un atac dur la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, dupa ce acesta a declarat sambata ca Pro Romania este un partid de securisti. Tudose, actual membru al.

Mihai Tudose, detalii INEDITE despre plecarea din PSD si inscrierea in partidul lui Ponta

Fostul premier al Romaniei, Mihai Tudose, a povestit o conversatie inedita cu Victor Ponta. Tudose a declarat ca l-a anuntat pe Ponta dupa ce s-a inscris in Pro Romania. L-am anuntat dupa. L-am.

Victor Ponta spune ca Guvernul va CEDA atat pe Ordonanta lacomiei, cat si pe Ordonanta 7 ce modifica legile justitiei

Eugen Teodorovici si Darius Valcov au trimis o scrisoare la Standard andPoor pentru a amana scaderea ratingului tarii, cu promisiunea ca in maximum doua saptamani Ordonanta 114/2018 va fi schimbata, a.

Viorica Dancila merge luni n Parlament, chemata de liberali sa dea explicatii privind Ordonanta lacomiei

Premierul Viorica Dancila ar urma sa mearga luni in plenul Camerei Deputatilor, la solicitarea parlamentarilor liberali, pentru a da explicatii pe tema controversatei Ordonante a lacomiei. Dancila merge in Parlament in contextul unui nou avertisment transmis Guvernului de catre oficialii europeni privind necesitatea modificarii OUG 114.

Ordonanta lacomiei a fost adoptata tacit de Senat. Eugen Teodorovici a cerut amanarea dezbaterilor

Termenul de adoptare tacita a proiectului de lege pentru aprobarea OUG 114/2018 privind instituirea unor masuri in domeniul investitiilor publice si a unor masuri fiscal-bugetare s-a implinit vineri, la ora 0,00, actul normativ nefiind inscris pe.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )