Libnet.ro
UNICEF

08:00

Viorica Dancila, dezamagita de Guvernul Orban: Au desfiintat o serie de programe cu impact foarte bun asupra oamenilor

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, dezamagita de Guvernul Orban: Au desfiintat o serie de programe cu impact foarte bun asupra oamenilor

Fostul premier Viorica Dancila sustine ca este dezamagita de actualul Guvern. Ea a explicat ca PNL este mai preocupat de partea politica si mai putin de nevoile oamenilor. Dancila a precizat ca, spre exemplu, organizarea unui tur de alegeri ar costa 250 de milioane de lei, iar crestere pensiei mime cu 10% ar costa 280 de milioane de lei. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Actualul premier a dezinformat in permanenta si au fost luate foarte multe masuri impotriva romanilor

Fostul premier al Romaniei Viorica Dancila a afirmat ca este dezamagita de Guvernul PNL si de masurile pe care le-a luat impotriva romanilor. Dancila l-a criticat pe Ludovic Orban, acuzandu-l ca a dezinformat in permanenta.

Viorica Dancila, convinsa ca PNL nu va majora pensiile cu 40% in septembrie: Acesta este motivul pentru care vor anticipate

Fostul premier Viorica Dancila a precizat ca Guvernul Orban nu va majora pensiile cu 40% in septembrie. Au spus ca vor majora conform legii, nu au spus niciodata de 1. 775 de lei punctul de pensie, a spus Dancila, adaugand ca legea se poate modifica sau poate sa fie prorogata.

Cine vrea sa o angajeze pe Viorica Dancila. Decizia luata de fostul premier dupa ce a ramas fara functie

A ocupat functia de prim-ministru al Romaniei de la 29 ianuarie 2018 pana la 4 noiembrie 2019, a plecat cu scandal, apoi a fost uitata. Numai noul presedinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a tinut-o minte. Ce planuri are cu fostul premier? Cine vrea sa o angajeze pe Viorica Dancila? Viorica Dancila a fost prim-ministrul .

Viorica Dancila, despre alegerile anticipate: Eu cred ca toate aceste lucruri sunt pentru obtinerea puterii absolute

Fostul premier Viorica Dancila a explicat ca alegerile anticipate au loc atunci cand in Parlament exista o criza, ori acest lucru nu se intampla in aceste momente, astfel ca nu se justifica organizarea de alegeri anticipate. Dancila a mai precizat ca PSD nu ii e frica de anticipate.

Persoanele cu viza de flotant, penalizate de guvernul Orban: de ce nu au voie sa voteze la locale

Dincolo de proiecte de infrastructura importante, care ne vor face traiul mai usor in Romania, guvernul Orban a petrecut ultimele luni modificand legea electorala. Anul acesta este unul electoral pentru romani. Pana la finalul lui 2020, vom avea atat alegeri locale in Romania, cat si alegeri parlamentare. Primele sunt programate pe 7 iunie 2020, in .

Rares Bogdan (PNL), despre motiune: PSD nu are, astazi, semnaturile necesare si nu are nicio sansa sa dea jos Guvernul Orban in cazul in care vor reusi, vom avea surprize pentru ei (VIDEO)

PSD nu a strans semnaturile necesare pentru depunerea motiunii de cenzura, in ciuda declaratiilor facute de liderii sai, si nu are nicio sansa sa dea jos Guvernul Orban, a declarat eurodeputatul Rares.

Guvernul Orban il va rechema pe fiul vitreg al lui Teodor Melescanu din functia de consul general la Strasbourg. PSD il numea sef de misiune si provoca un adevarat scandal de presa

Guvernul Orban pregateste rechemarea lui Sorin-Adrian Pirvulescu, fiul vitreg al lui Teodor Melescanu, din functia de consul general al Romaniei la Strasbourg. Masura apare pe ordinea de zi a viitoarei.

Guvernul Orban pregateste marea privatizare! Florin Citu: Avem companii de stat cu care trebuie sa decidem ce facem. Ar putea fi privatizate sau desfiintate

Guvernul pregateste marea privatizare! Pentru prima data, un ministru din Cabinetul Orban vorbeste despre companii de stat care au pierderi uriase si care ar putea fi privatizate sau chiar desfiintate.

Guvernul Orban le spune romanilor mi casa es su casa

Guvernul Ludovic Orban intentioneaza sa desfiinteze programul Prima casa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )