Libnet.ro
UNICEF

07:00

LUDOVIC ORBAN DESPRE SORINA PINTEA: Orice cetatean trebuie tratat in conformitate cu legea, indiferent de functie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN DESPRE SORINA PINTEA: Orice cetatean trebuie tratat in conformitate cu legea, indiferent de functie

Premierul interimar, Ludovic Orban, a declarat joi seara la un post de televiziune ca orice cetatean trebuie tratat in conformitate cu legea, indiferent de functia pe care o ocupa, facand referire la cazul Sorinei Pintea. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, despre cazul Pintea: Un om care a fost ministrul Sanatatii si care s-a intors director la spital si care are astfel de obiceiuri, imi pare rau, dar nu poate fi aparat sub nicio forma

Premierul in exercitiu, Ludovic Orban, spune ca nu a urmarit cazul Pintea deoarece nu are timp sa se uite la televizor si a adaugat ca PSD da lectii de sanatate cu ministri care de-a lungul timpului au incalcat legea.

Victor Costache despre Sorina Pintea: Nu putem incatusa persoane bolnave, care nu prezinta risc. Am sa discut cu ministrul de Interne, trebuie adaptate procedurile

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat miercuri despre Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii arestat preventiv pentru 30 de zile in urma unui flagrant de luare de mita, ca este regretabil sa incatusam oameni bolnavi. Victor Costache spune ca nu a vazut imaginile cu Sorina Pintea, dar a aflat despre ele de la jurnalisti: Am sa discut cu ministrul de Interne. Nu putem incatusa persoane bolnave, care nu prezinta risc. Trebuie adaptate procedurile.

DNA, despre Sorina Pintea dusa incatusata la spital: Atributiile in gestionarea acestor situatii revin exclusiv institutiei unde se afla persoana detinuta

Directia Nationala Anticoruptie a reactionat joi in cazul imaginilor cu Sorina Pintea dusa incatusata din arest la spital, aratand ca atributiile in ceea ce priveste gestionarea acestor situatii revin exclusiv institutiei in custodia careia se afla persoana detinuta, in acest caz Politia.

Marcel Vela, despre Sorina Pintea: I s-a propus transferul la Spitalul Penitenciar de la Mioveni, dar a refuzat

Sorinei Pintea i s-a propus sa fie transferata in Spitalul Penitenciar din Mioveni insa a refuzat acest lucru, a anuntat, miercuri, ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela. in aceste.

Ludovic Orban: Nu am vazut imaginile cu Sorina Pintea

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi seara, ca nu vazut imaginile cu Sorina Pintea, deoarece nu are timp sa se uite la televizor.

Ludovic Orban: Nu am vazut imaginile cu Sorina Pintea

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi seara, ca nu vazut imaginile cu Sorina Pintea, deoarece nu are timp sa se uite la televizor.

Ciolacu: Cazul Sorina Pintea este revoltator. Tararea in catuse pe scarile spitalului a unui om aflat in suferinta nu are nimic de a face cu justitia

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca ceea ce s-a intamplat in cazul Sorinei Pintea este revoltator, iar imbrancirea si tararea in catuse pe scarile spitalului a unui om aflat in suferinta nu au nimic de a face cu justitia. Ciolacu il ataca si pe Ludovic Orban.

Marcel Ciolacu, despre imaginile cu Sorina Pintea in catuse: Fiind la putere, PNL trebuie sa fie responsabil de ceea ce se intampla

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca se bucura ca ministrul de Interne, Marcel Vela, a cerut o ancheta, dupa ce au aparut imagini cu fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, incatusata si spune ca PNL este responsabil, fiind partidul la putere.

Mesaj dur dupa ce Sorina Pintea a fost arestata: Ajunge! Tortura umana trebuie sa dispara

Dupa ce Sorina Pintea a fost preluata de agentii de politie, un mesaj dur s-a lansat pe pagina ei de Facebook. Prin ce a trecut fostul Ministru al Sanatatii in drumul spre sectia de politie? Mesaj dur dupa ce Sorina Pintea a fost arestata Fostul Ministru al Sanatatii, este acum arestata pentru o perioada de .

Sorina Pintea scapa de arestul preventiv - UPDATE

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis vineri, in favoarea contestatiei depuse de Sorina Pintea la decizia de arestare preventiva. Fostul ministru al Sanatatii, adusa din arest la instanta, le-a cerut judecatorilor sa o puna in libertate argumentand ca trebuie sa mearga la spital sa se interneze. 56 Pintea a fost pusa sub control judiciar pentru 60 de zile, potrivit Digi 24.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )