Libnet.ro
UNICEF

05:15

DNA, despre Sorina Pintea dusa incatusata la spital: Atributiile in gestionarea acestor situatii revin exclusiv institutiei unde se afla persoana detinuta

Hotnews Hotnews,
 DNA, despre Sorina Pintea dusa incatusata la spital: Atributiile in gestionarea acestor situatii revin exclusiv institutiei unde se afla persoana detinuta

Directia Nationala Anticoruptie a reactionat joi in cazul imaginilor cu Sorina Pintea dusa incatusata din arest la spital, aratand ca atributiile in ceea ce priveste gestionarea acestor situatii revin exclusiv institutiei in custodia careia se afla persoana detinuta, in acest caz Politia. continuă pe Hotnews

Primele imagini cu Sorina Pintea dusa la spital

Antena 3 a prezentat primele imagini cu Sorina Pintea dusa la spitalul Sfanta Maria din Capitala.

Victor Costache despre Sorina Pintea: Nu putem incatusa persoane bolnave, care nu prezinta risc. Am sa discut cu ministrul de Interne, trebuie adaptate procedurile

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat miercuri despre Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii arestat preventiv pentru 30 de zile in urma unui flagrant de luare de mita, ca este regretabil sa incatusam oameni bolnavi. Victor Costache spune ca nu a vazut imaginile cu Sorina Pintea, dar a aflat despre ele de la jurnalisti: Am sa discut cu ministrul de Interne. Nu putem incatusa persoane bolnave, care nu prezinta risc. Trebuie adaptate procedurile.

Sorina Pintea, dusa din Arestul Central la Policlinica MAI din Capitalapentru noi investigatii medicale (VIDEO)

Sorina Pintea a fost transportata, marti seara, la Policlinica MAI din Capitala pentru noi investigatii medicale. Fostul ministru al Sanatatii a fost scos din Arestul Central si a ajuns incatusat la.

Reactia DNA la imaginile cu Sorina Pintea incatusata in timp ce era dusa la spital

DNA precizeaza, dupa aparitia imaginilor in care fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea - arestata pentru luare de mita - apare incatusata, ca nici institutia, nici procurorul de caz nu au atributii in legatura cu transportul si escortarea persoanelor aflate in stare de detinere si ca acestea revin exclusiv institutiei in custodia careia se afla.

Marcel Ciolacu, anunt despre Sorina Pintea. Este o decizie care afecteaza intregul partid

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, luni, referitor la propunerea venita din partea presedintelui PSD Maramures, Gabriel Zetea, care vrea suspendarea din partid a Sorinei Pintea, ca va avea loc o discutie informala, pentru a se decide abordarea in astfel de situatii.

UPDATE Sorina Pintea, internata sub paza in spital

Sorina Pintea va fi dusa luni la spital, fostul ministru al Sanatatii acuzand o inrautatire a starii de sanatate dupa arestarea sa preventiva, sambata seara. Pintea a solicitat transferul la un spital din Bucuresti, sub paza, pe motiv ca sufera de o afectiune autoimuna, care necesita tratament specializat.

Sorina Pintea, adusa inapoi in arest dupa cateva ore petrecute la spital

Update: Sorina Pintea a revenit in arestul Politiei Capitalei dupa cateva ore petrecute la spital, unde ea solicitase de dimineata sa fie transportata, transmite Politia Romana intr-un comunicat.

Cum a fost dusa Sorina Pintea la un nou control medical. Multi s-au uitat lung la hainele ei

Sorina Pintea a fost scoasa din arest pentru un nou control medical. Imaginile cu fostul ministru al Sanatatii sunt de-a dreptul dramatice. Cum arata aceasta acum si cu ce haine era imbracata? Era de nerecunoscut! Sorina Pintea, dusa la un nou control medical Sorina Pintea traieste una dintre cele mai grele perioade din viata sa.

Marcel Vela, despre Sorina Pintea: I s-a propus transferul la Spitalul Penitenciar de la Mioveni, dar a refuzat

Sorinei Pintea i s-a propus sa fie transferata in Spitalul Penitenciar din Mioveni insa a refuzat acest lucru, a anuntat, miercuri, ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela. in aceste.

Imagini cu Sorina Pintea incatusata si cu lacrimi in ochi

Sorina Pintea a fost scoasa din Arestul Central si dusa din nou la spital din cauza problemelor de sanatate cu care se confrunta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2014 seconds )