Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dancila, o noua gafa la depunerea candidaturii: Nicio mama sa nu-i fie frica ca nu va primi salariul sau ii va fi taiata alocatia

Hotnews Hotnews,
 Dancila, o noua gafa la depunerea candidaturii: Nicio mama sa nu-i fie frica ca nu va primi salariul sau ii va fi taiata alocatia

Viorica Dancila recidiveaza cu o noua greseala de exprimare. Dupa ce in trecut spunea ca orice om ii e frica de o plangere penala, joi, la depunerea candidaturii la prezidentiale ea a spus ca este nevoie de un presedinte care sa sustina un pact pentru bunastare astfel incat nicio mama sa nu-i fie frica ca nu va primi salariul sau ii va fi taiata alocatia. continuă pe Hotnews

VIDEO Viorica Dancila, o noua gafa la depunerea candidaturii: Nicio mama sa nu ii fie frica ca nu va primi salariul

Premierul Viorica Dancila si-a depus joi candidaura la alegerile prezidentiale din noiembrie, unde a dat asigurari privind plata salariilor si a alocatiilor: nicio mama sa nu ii fie frica ca nu va primi salariul sau ca ii va fi taiata alocatia, a declarat Dancila.

Viorica Dancila, o alta gafa la colectie. Ce a spus premierul, la depunerea candidaturii pentru prezidentiale

Exprimarea i-a jucat din nou feste, dar poate verva de astazi, depunerea candidaturii, a impins-o la o alta gafa. Dupa orice om ii e teama, acum, cercul se strange. Viorica Dancila, o alta gafa la colectie Viorica Dancila a depus joi semnaturile pentru intrarea oficiala in cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie anul curent. Actual .

De la orice om ii este teama la nicio mama sa nu ii fie frica: Viorica Dancila gafeaza din nou, chiar la lansarea candidaturii la prezidentiale (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila nu se dezminte si loveste cu o noua gafa gramaticala. Dupa ce in mai 2018 a facut celebra formula orice om ii e teama, acum candidatul PSD la prezidentiale a venit cu un nou.

Iohannis, selfie cu liberalii la sediul PNL. Orban: Pregatim depunerea candidaturii

Presedintele Klaus Iohannis a descins, marti, la sediul PNL, liderii partidului postand pe Facebook un selfie cu seful statului. Pregatim depunerea candidaturii, a scris Ludovic Orban pe reteaua de socializare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )