Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO Viorica Dancila, o noua gafa la depunerea candidaturii: Nicio mama sa nu ii fie frica ca nu va primi salariul

Adevărul Adevărul,
VIDEO Viorica Dancila, o noua gafa la depunerea candidaturii: Nicio mama sa nu ii fie frica ca nu va primi salariul

Premierul Viorica Dancila si-a depus joi candidaura la alegerile prezidentiale din noiembrie, unde a dat asigurari privind plata salariilor si a alocatiilor: nicio mama sa nu ii fie frica ca nu va primi salariul sau ca ii va fi taiata alocatia, a declarat Dancila. continuă pe Adevărul

Dancila, o noua gafa la depunerea candidaturii: Nicio mama sa nu-i fie frica ca nu va primi salariul sau ii va fi taiata alocatia

Viorica Dancila recidiveaza cu o noua greseala de exprimare. Dupa ce in trecut spunea ca orice om ii e frica de o plangere penala, joi, la depunerea candidaturii la prezidentiale ea a spus ca este nevoie de un presedinte care sa sustina un pact pentru bunastare astfel incat nicio mama sa nu-i fie frica ca nu va primi salariul sau ii va fi taiata alocatia.

Viorica Dancila, o alta gafa la colectie. Ce a spus premierul, la depunerea candidaturii pentru prezidentiale

Exprimarea i-a jucat din nou feste, dar poate verva de astazi, depunerea candidaturii, a impins-o la o alta gafa. Dupa orice om ii e teama, acum, cercul se strange. Viorica Dancila, o alta gafa la colectie Viorica Dancila a depus joi semnaturile pentru intrarea oficiala in cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie anul curent. Actual .

Viorica Dancila ii da o noua replica extrem de dura lui Klaus Iohannis, dupa decizia CCR

Viorica Dancila ii da o noua replica extrem de dura lui Klaus Iohannis, dupa decizia Curtii Constitutionale. Premierul spune ca presedintele este obisnuit sa incalce Legea Fundamentala si ar face oric.

Iohannis, selfie cu liberalii la sediul PNL. Orban: Pregatim depunerea candidaturii

Presedintele Klaus Iohannis a descins, marti, la sediul PNL, liderii partidului postand pe Facebook un selfie cu seful statului. Pregatim depunerea candidaturii, a scris Ludovic Orban pe reteaua de socializare.

Viorica Dancila, dupa decizia CCR: Vom merge in Parlament cu o noua propunere de guvern pentru care vom cere un vot de incredere

Viorica Dancila reactioneaza, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala a admis sesizarea Guvernului, care a reclamat un conflict juridic de natura constitutionala dupa refuzul sefului statului de a numi.

Viorica Dancila, intrevedere cu presedintele Curtii Europene a Drepturilor Omului. Ce au discutat cei doi oficiali (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, joi, cupresedintele Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO), Linos-Alexandre Sicilianos. in cadrul intrevederii ce a avut loc la Palatul Victoria, cei doi.

Viorica Dancila, HUIDUITA si APLAUDATA la BEC, acolo unde isi depune semnaturile pentru a candida la prezidentiale (VIDEO)

Liderul PSD, Viorica Dancila, a ajuns, joi, la Biroul Electoral Central BEC) pentru a-si depune semnaturile stranse pentru a putea candida la alegerile prezidentiale. Dancila a fost astepata atat de susti.

Viorica Dancila da detalii despre vizita in SUA: Voi avea mai multe intalniri cu oficiali americani Reprezentantii Guvernului nu au avansat pana acum nici un nume important cu care ar urma sa se vada premierul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila, candidatul PSD pentru functia de presedinte, pleaca intr-o vizita oficiala peste Ocean, unde se va intalni cu mai multi oficiali americani. Dancila a precizat, marti,.

VIDEO Dancila si pactul sau pentru bunastarea romanilor: De la Opozitie, am vazut incercarea de a conditiona semnarea pactului de demisia Guvernului

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a criticat, luni, atitudinea partidelor din Opozitie referitoare la pactul propus saptamana trecuta, afirmand ca reprezentantii acestor formatiuni au incercat sa conditioneze semnarea acestui document de demisia Guvernului si de alegeri anticipate.

Premierul Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Fiecare cetatean vede faptul ca presedintele Romaniei a blocat Guvernul (LIVE TEXT si VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat la Sinteza Zilei ca nu evita Parlamentul si asteapta momentul potrivit constitutional pentru a face acest lucru. Nu as vrea sa privim acest conflict asa cum.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )