Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea ameninta PNL cu o plangere penala

Antena3 Antena3,
Dragnea ameninta PNL cu o plangere penala

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca grupul parlamentar al PSD ar putea sa faca plangere penala in ceea ce priveste semnaturile stranse de liberali pentru convocarea in vara. continuă pe Antena3

Dragnea: Solicitare PNL respinsa

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca respingerea in Biroul permanent a solicitarii PNL ca premierul Viorica Dancila sa vina in Parlament la Ora Guvernului pentru explicatii privind masurile luate de autoritati la protestul din 10 august s-a facut pe baza regulamentului, conform Agerpres.

Plangere penala pentru cei care au plimbat elefantul pe strazile orasului Sighetu Marmatiei

O plangere penala a fost facuta impotriva celor care au plimbat un elefant pe strazile orasului Sighetu Marmatiei, pentru promovarea unor spectacole de circ.

Speranta Cliseru depune plangere penala impotriva cetateanului care a filmat-o, pentru amenintare si ultraj

Dupa ce a fost certata si luata la intrebari in public, joi dupa-amiaza, de un cetatean, Speranta Cliseru a anuntat ca va depune plangere penala pentru amenintare si ultraj, dar si o actiune civila pentru atacul asupra reputatiei sale, noteaza Ziare. com.

Tudorel Toader a devenit notar in Iasi, unde presedintele Camerei Notarilor e coleg de birou cu fiul sau. Ordinul, emis de Ministerul Justitiei, pe care il conduce

Presedintele Camerei Notarilor din Iasi, Andi Cheptine, a precizat ca institutia a fost notificata, acum cateva zile, ca are un nou membru: pe Ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )