Libnet.ro
UNICEF

19:45

Plangere penala pentru cei care au plimbat elefantul pe strazile orasului Sighetu Marmatiei

Adevărul Adevărul,
Plangere penala pentru cei care au plimbat elefantul pe strazile orasului Sighetu Marmatiei

O plangere penala a fost facuta impotriva celor care au plimbat un elefant pe strazile orasului Sighetu Marmatiei, pentru promovarea unor spectacole de circ. continuă pe Adevărul

Speranta Cliseru depune plangere penala impotriva cetateanului care a filmat-o, pentru amenintare si ultraj

Dupa ce a fost certata si luata la intrebari in public, joi dupa-amiaza, de un cetatean, Speranta Cliseru a anuntat ca va depune plangere penala pentru amenintare si ultraj, dar si o actiune civila pentru atacul asupra reputatiei sale, noteaza Ziare. com.

Locuri de parcare atribuite prin aplicatie in Sectorul 4 si roti blocate pentru cei care parcheaza abuziv pe un loc platit. Amenda ajunge la 500 lei/zi

Locuitorii Sectorului 4 isi vor putea rezerva un loc de parcare din cele disponibile, prin intermediul unei aplicatii mobile, iar, cat de curand, cei care le vor ocupa spatiul platit se vor trezi cu rotile blocate.

Pericol nestiut pentru cei care se culca seara foarte tarziu. Sigur nu stiai asta!

Persoanele care merg tarziu la culcare si care se trezesc cu dificultate dimineata au un risc de mortalitate mai ridicat decat cele care se culca devreme si se trezesc cu noaptea-n cap, informeaza.

Pericol nestiut pentru cei care se culca seara foarte tarziu - studiu

Persoanele care merg tarziu la culcare si care se trezesc cu dificultate dimineata au un risc de mortalitate mai ridicat decat cele care se culca devreme si se trezesc cu noaptea-n cap, informeaza.

Toti soferii romani sunt in pericol: Pedepse URIASE pentru toti cei care fac asta, prevazute de noul cod rutier!

Noul Cod Penal prevede pedepse mai aspre pentru cei care pun in circulatie autovehicule neinmatriculate, conduc fara permis ori sub influenta alcoolului. Astfel, punerea in circulatie sau conducerea pe.

Dragnea ameninta PNL cu o plangere penala

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca grupul parlamentar al PSD ar putea sa faca plangere penala in ceea ce priveste semnaturile stranse de liberali pentru convocarea in vara.

Viorica Dancila i critica pe cei care i numara virgulele sau greselile de exprimare: Da, poate ca am gresit, e o presiune imensa, o oboseala imensa

Premierul Viorica Dancila a pus vineri greselile gramaticale pe care le-a facut pe seama presiunii si a oboselii imense ale functiei, precizand insa ca nu va gresi niciodata in deciziile pe care le va lua pentru Romania si pentru romani.

Avertismentul MAE pentru romanii care merg in Bulgaria

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Bulgaria ca Autoritatea locala pentru Siguranta Alimentara a luat masuri in scopul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3903 seconds )