Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live, ora 09.00. Dacian Ciolos face bilantul Guvernului tehnocrat

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 09.00. Dacian Ciolos face bilantul Guvernului tehnocrat

Premierul Dacian Ciolos va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 09. 00, despre plusurile si minusurile guvernului pe care l-a condus in ultimul an. De asemenea, Dacian Ciolos va prezenta, pe larg, principiile Platformei Romania 100, lansata in urma cu doua saptamani, si va raspunde acuzelor potrivit carora este un premier manevrat de miliardarul George Soros. S-a razgandit Dacian Ciolos: va participa la mitingurile electorale ale USR si PNL?. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00. Mara Calista (PNL), despre candidatura sa la parlamentare, in fieful lui Dragnea

Mara Calista, candidat al PNL pentru Camera Deputatilor, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, de ce a ales sa mearga sa candideze pe listele PNL Teleorman pentru parlamentare, programul electoral si sustinerea platformei Romania 100.

Adevarul Live, ora 12.00. De ce a ales Cristian Ghinea sa candideze pe listele USR la parlamentare

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, despre motivele care l-au facut sa aleaga USR, despe experienta ministeriala, dar si despre conflictul cu Sebastian Ghita. Ar accepta sa fie din nou ministru?.

Marina Constantinescu, o privire asupra Festivalului National de Teatru, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Cea de-a 26-a editie a Festivalului National de Teatru s-a incheiat en fanfare, cu mult-asteptatul spectacol Livada de visini, in regia lui Lev Dodin. Criticul Marina Constantinescu a fost selectioner si director artistic al acestei editii si vine in studioul Adevarul Live, de la ora 15. 00, pentru un bilant al evenimentului.

Dacian Ciolos, deranjat de jurnalistii care l-au urmarit si inconjurat la Colectiv: Nu ne vom insanatosi niciodata

Premierul Dacian Ciolos a venit, duminica seara, la clubul Colectiv pentru a depune un buchet de flori, ei spunandu-le jurnalistilor ca va vorbi la final daca doresc, insa ei l-au urmarit pas cu pas pe seful Executivului si i-au ingreunat accesul catre fatada clubului. Deranjat, premierul a declarat ca nu ne vom insanatosi niciodata cu o astfel de atitudine.

Dacian Ciolos accepta sa ramana premier, cat timp i se respecta independenta. in raport de ce?

Sibilinica declaratia lui Dacian Ciolos pentru portalul politico. eu: ar putea sa ramana premier, dar cu respectarea independentei domniei sale. Greu de tradus aceasta pretentie, pentru ca nu se leaga de contextul politic actual.

Ciolos face bilantul pomenilor electorale votate de PSD: insumeaza in jur de 9 miliarde de lei, adica peste 1% din PIB

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, la Adevarul Live, ca masurile adoptate de Parlament in ultimele luni legate de diferite cresteri salariale insumeaza peste 9 miliarde de lei, adica peste 1% din PIB, un impact bugetar care poate duce fie la cresterea deficitului, fie la reducerea investitiilor.

De unde provine numele mijlociu al lui Dacian Ciolos: Mama a propus numele de Julien dupa ce a citit romanul Rosu si Negru

Premierul Dacian Ciolos a povestit, marti seara, intr-un interviu la radiolul public, ca al doilea prenume, Julien, l-a ales mama sa dupa ce a citit cartea Rosu si negru de Stendhal si a marcat-o personajul Julien Sorel, precizand ca prenumele de Dacian a fost dorinta tatalui sau care, de altfel, a inregistrat nasterea la starea civila.

Surse: Dacian Ciolos va participa la Consiliul National al PNL

Consiliul National al Partidului National Liberal se reuneste, miercuri, la Palatul Parlamentului pentru a valida propunerea ca Dacian Ciolos sa fie candidatul de premier al formatiunii. Potrivit unor surse politice, premierul ar urma sa participe atat la CNC, cat si la mitingul PNL de duminica din Piata Revolutiei.

Premierul Dacian Ciolos, asteptat la inaugurarea Institutului de Cercetari Horticole Avansate al Transilvaniei

Premierul Dacian Ciolos si doi membri ai Guvernului, Mircea Dumitru de la Ministerul Educatiei si Achim Irimescu de la Ministerul Agriculturii, sunt asteptati luni, 31 octombrie, la inaugurarea Institutului de Cercetari Horticole Avansate al Transilvaniei din cadrul campusuluiUniversitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj. Valoarea totala a proiectului se ridica la circa 62 de milioane de lei.

Premierul Dacian Ciolos, la inaugurarea Institutului de Cercetari Horticole Avansate al Transilvaniei. Investitie de 62 de milioane de lei unica in Romania

Premierul Dacian Ciolos si doi membri ai Guvernului, Mircea Dumitru de la Ministerul Educatiei si Achim Irimescu de la Ministerul Agriculturii, participa, astazi, la inaugurarea Institutului de Cercetari Horticole Avansate al Transilvaniei din cadrul campusuluiUniversitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj. Valoarea totala a proiectului se ridica la circa 62 de milioane de lei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )