Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premierul Dacian Ciolos, asteptat la inaugurarea Institutului de Cercetari Horticole Avansate al Transilvaniei

Adevărul Adevărul,
Premierul Dacian Ciolos, asteptat la inaugurarea Institutului de Cercetari Horticole Avansate al Transilvaniei

Premierul Dacian Ciolos si doi membri ai Guvernului, Mircea Dumitru de la Ministerul Educatiei si Achim Irimescu de la Ministerul Agriculturii, sunt asteptati luni, 31 octombrie, la inaugurarea Institutului de Cercetari Horticole Avansate al Transilvaniei din cadrul campusuluiUniversitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj. Valoarea totala a proiectului se ridica la circa 62 de milioane de lei. continuă pe Adevărul

Premierul Dacian Ciolos, la inaugurarea Institutului de Cercetari Horticole Avansate al Transilvaniei. Investitie de 62 de milioane de lei unica in Romania

Premierul Dacian Ciolos si doi membri ai Guvernului, Mircea Dumitru de la Ministerul Educatiei si Achim Irimescu de la Ministerul Agriculturii, participa, astazi, la inaugurarea Institutului de Cercetari Horticole Avansate al Transilvaniei din cadrul campusuluiUniversitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj. Valoarea totala a proiectului se ridica la circa 62 de milioane de lei.

Premierul Dacian Ciolos, despre centura Zalaului: Al doilea tronson ar putea fi gata in 2019

Premierul Dacian Ciolos a venit in judetul natal insotit de ministrul Fondurilor Europene, Dragos Dinu, consilierul de stat Proiecte economice speciale, Ionel Danca, si de directorul general al CNAIR, Catalin Honor.

Cand nesimtirea devine de nesuportat. Oana Pellea revoltata de TUPEUL lui Sebastian Ghita de a-l denunta pe premierul Dacian Ciolos

Oana Pellea a pus tunurile pe Saebastian Ghita. Actrita face referire la gestul acestuia de vineri, cand impreuna cu presedintele PRU Bogdan Diaconu, l-au denuntat pe Dacian Ciolos la DNA. Cei doi.

Postasii din Cluj au vorbit cu Dacian Ciolos, despre nemultumirile lor. Premierul le-a dat asigurari ca Guvernul s-ar putea implica pentru rezolvarea situatiei de la Posta Romana

Peste o suta de angajati ai Postei de la Cluj l-au asteptat, luni, pe premierul Dacan Ciolos la intrarea in curtea Universitatii de Stiinte Agronomice, unde seful Executivului a participat la inaugurarea Institutului de Cercetari Horticole Avansate al Transilvaniei.

Dacian Ciolos, deranjat de jurnalistii care l-au urmarit si inconjurat la Colectiv: Nu ne vom insanatosi niciodata

Premierul Dacian Ciolos a venit, duminica seara, la clubul Colectiv pentru a depune un buchet de flori, ei spunandu-le jurnalistilor ca va vorbi la final daca doresc, insa ei l-au urmarit pas cu pas pe seful Executivului si i-au ingreunat accesul catre fatada clubului. Deranjat, premierul a declarat ca nu ne vom insanatosi niciodata cu o astfel de atitudine.

Jandarmii din Focsani au agresat un tanar care impartea pliante cu Dacian Ciolos: Le-am spus ca am probleme si tot m-au lovit in ficat. Uitati-l cum rade, filmati-l! (VIDEO)

Un tanar din Focsani a depus plangere penala, reclamand ca a fost agresat de jandarmi in Bazarul Obor, in timp ce impartea materiale informative cu premierul Dacian Ciolos,.

Dacian Ciolos a daruit unei ferme o sa traditionala din Mongolia, primind la schimb un arc cu sageti: Este un model foarte bun pentru copii, nu am vrut sa stea intr-un depozit

Premierul Dacian Ciolos a oferit luni o sa traditionala primita de la presedintele Mongoliei unei ferme de langa Cluj-Napoca. Ferma, administrata de un fost coleg de facultate de-al premierului.

E o minciuna ca DC a venit mai tarziu la Colectiv pt ca a vrut sa evite presa! vs. imi cer scuze, domnule Dacian Ciolos! Conflictul dintre premier si presa, explicat de martori (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a venit, duminica seara, la intrarea din fata clubului Colectiv pentru a depune flori si a tine un moment de reculegere in memoria victimelor tragediei din urma cu un an. Detalii.

Dacian Ciolos avertizeaza ca va ramane in politica doar atat timp cat i se respecta independenta

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca accepta sa ramana in politica chiar si dupa alegerile din decembrie 2016, cu conditia sa i se respecte independenta.

Dacian Ciolos nu este multumit de cele 11 luni de guvernare: Cred ca multumiti sunt doar lenesii si ipocritii

Premierul Dacian Ciolos a precizat, joi seara, ca nu este multumit de cele 11 luni de guvernare, intrucat Guvernul sau ar fi putut face mai multe lucruri. Pe de alta parte, el si-a exprimat speranta ca romanii care isi doresc o guvernare onesta si eficienta vor sustine platforma sa in alegerile parlamentare din 11 decembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )