Libnet.ro
UNICEF

10:45

Propunerea legislativa de revizuire a Constitutiei, in sensul redefinirii familiei, la votul final din Senat

Adevărul Adevărul,
Propunerea legislativa de revizuire a Constitutiei, in sensul redefinirii familiei, la votul final din Senat

Plenul Senatului, in calitate de for decizional, va dezbate si va vota marti proiectul legislativ care isi propune revizuirea articolului 48 din Consitutia Romaniei, care s[ prevad[ ca familia se intemeiaza pe casatoria intre un barbat si o femeie, si nu intre soti, asa cum este in prezent. continuă pe Adevărul

Revizuirea Constitutiei privind redefinirea familiei, votata in Senat

Propunerea legislativa de revizuire a Constitutiei care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie este inscrisa pentru dezbatere si vot pe ordinea de zi de.

Asociatia ACCEPT: Senatul Romaniei ridica homofobia la valoare de stat

Reprezentantii Asociatiei ACCEPT afirma, dupa ce propunerea legislativa de revizuire a Constitutiei, in sensul redefinirii familiei, a fost votata de Senat ca institutia in cauza ridica homofobia la valoare de stat si sacrifica protectia constitutionala pentru numeroase familii din Romania.

Respectam atat procesul modernizarii cat si pastrarea traditiilor

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi ca nu a discutat cu senatorii ALDE despre cum vor vota in cazul propunerii legislative de revizuire a Constitutiei, in sensul redefinirii familiei, dar, ca partid de factura liberala, trebuie sa tina cont atat de modernizarea societatii, cat si de cetatenii care isi doresc pastrarea traditiilor. Declaratia sa a venit ca raspuns la intrebarea despre votul senatorilor ALDE in fata propunerii de revizuire a Constitutiei.

FOTO VIDEO Protest la Universitate fata de votul din Senat pentru redefinirea familiei. Aproximativ 150 de persoane au cerut drepturi egale pentru fiecare / Scoateti Biblia din Parlament

Aproximativ 100-150 de persoane au iesit marti la Fantana, la Universitate, pentru a protesta fata de votul din Senat de adoptare a propunerii de revizuire a Constitutiei in sensul redefinirii familiei ca fiind casatoria liber consimtita dintre un barbat si o femeie. Le-au transmis senatorilor ca dragostea nu tine de dogma si ca votul dat azi pune sub semnul intrebarii drepturile cetatenesti.

Liberalii vor vota conform constiintei asupra proiectului privind redefinirea familiei

Ludovic Orban a anuntat marti ca parlamentarii PNL vor vota in conformitate cu propria constiinta in ce priveste propunerea legislativa de revizuire a Constitutiei care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie, scrie Agerpres.

Initiativa cetateneasca privind redefinirea familiei va fi dezbatuta astazi n plenul Senatului

Propunerea legislativa de revizuire a Constitutiei care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie este inscrisa pentru dezbatere si vot pe ordinea de zi de marti a plenului Senatului, transmite Agerpres.

Ciolos, despre referendumul pentru redefinirea familiei: Este un instrument pe care PSD l foloseste politic

Fostul premier Dacian Ciolos, presedinte fondator al Miscarii Romania impreuna, considera ca referendumul pentru modificarea Constitutiei, in sensul redefinirii familiei, reprezinta un instrument pe care PSD il foloseste politic, relateaza Agerpres. Potrivit acestuia, problemele familiei traditionale sunt legate de separarea acestora, pe fondul plecarii la munca in strainatate, iar Guvernul ar trebui sa se gandeasca la cum ar putea sa impiedice acest lucru.

Dan Barna: USR voteaza mpotriva redefinirii familiei. Este o tema falsa, folosita de Dragnea pentru a distrage atentia de la problemele reale

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, marti, ca parlamentarii formatiunii vor vota impotriva modificarii Constitutiei pentru redefinirea notiunii de familie, considerand ca este o tema falsa, iar a doua zi dupa referendum viata niciunei familii nu va fi mai buna cu absolut nimic, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )