Libnet.ro
UNICEF

20:00

FOTO VIDEO Protest la Universitate fata de votul din Senat pentru redefinirea familiei. Aproximativ 150 de persoane au cerut drepturi egale pentru fiecare / Scoateti Biblia din Parlament

Hotnews Hotnews,
 FOTO VIDEO Protest la Universitate fata de votul din Senat pentru redefinirea familiei. Aproximativ 150 de persoane au cerut drepturi egale pentru fiecare / Scoateti Biblia din Parlament

Aproximativ 100-150 de persoane au iesit marti la Fantana, la Universitate, pentru a protesta fata de votul din Senat de adoptare a propunerii de revizuire a Constitutiei in sensul redefinirii familiei ca fiind casatoria liber consimtita dintre un barbat si o femeie. Le-au transmis senatorilor ca dragostea nu tine de dogma si ca votul dat azi pune sub semnul intrebarii drepturile cetatenesti. continuă pe Hotnews

Protest in Piata Universitatii fata de votul din Senat pentru Referendumul cerut de Coalitia pentru Familie: Lasati-ne sa iubim!

Asociatia MozaiQ care militeaza pentru drepturile persoanelor din comunitatea LGBT) organizeaza un protest in Piata Universitatii, marti, de la ora 19. 00, fata de desfasurarea votului in Senat in vederea aprobarii Referendumului pentru Familia Traditionala. Acesta ar urma sa aiba loc in data de 7 octombrie, daca senatorii vor vota favorabil.

FOTO VIDEO Masivul Capatanii, singurul munte din tara a carui creasta poate fi parcursa integral cu masina. Imagini senzationale surprinse cu drona

Muntii Olteniei, cum au mai fost denumiti Muntii Capatanii, dintre Olt si Jiu, sunt strabatuti de cea mai inalta sosea din Romania, drum strategic secular, Transalpina.

Redefiniriea familiei, la votul final din Senat

Plenul Senatului, in calitate de for decizional, va dezbate si va vota astazi proiectul legislativ care isi propune revizuirea articolului 48 din Consitutia Romaniei, care sa prevada ca familia se intemeiaza pe casatoria intre un barbat si o femeie, si nu intre soti, asa cum este in prezent, conform News. ro.

Propunerea legislativa de revizuire a Constitutiei, in sensul redefinirii familiei, la votul final din Senat

Plenul Senatului, in calitate de for decizional, va dezbate si va vota marti proiectul legislativ care isi propune revizuirea articolului 48 din Consitutia Romaniei, care s[ prevad[ ca familia se intemeiaza pe casatoria intre un barbat si o femeie, si nu intre soti, asa cum este in prezent.

FOTO VIDEO inceput de an scolar cu huiduieli si lacrimi la Scoala Gimnaziala Micesti din Alba Iulia

Deschiderea anului scolar la Scoala Gimnaziala Micesti din Alba Iulia s-a desfasurat intr-o atmosfera de protest, parintii elevilor manifestandu-se impotriva desfiintarii claselor V - VIII si transferului copiilor la Liceul Sportiv din oras.

FOTO VIDEO Un tir a distrus o locuinta dupa ce soferul a pierdut controlul volanului

A fost panica mare intr-o comuna din Dambovita, luni, dupa ce soferul unui tir a pierdut controlul volanului, a iesit de pe carosabil si a lovit o casa.

FOTO VIDEO Paradisul natural ascuns de la Scorus. Cascada care asteapta sa fie omologata drept cea mai inalta cadere de apa din Romania: Este o minunatie!

Ascunsa mult timp de ochii curiosilor, Cascada Scorus din judetul Valcea este si astazi destul de greu de gasit, pe un traseu greu accesibil.

Victor Ponta a prezentat NOI IMAGINI care arata relatia de prietenie dintre Liviu Dragnea si statul paralel reprezentat de Maior, Coldea si Kovesi (FOTO, VIDEO)

Victor Ponta a venit luni seara in emisiunea Dosar de Politician de pe B1TV cu noi imagini care arata relatia extrem de apropriata dintre Liviu Dragnea si cei pe care ii numeste acum drept dusmanii sai din s.

FOTO VIDEO Cum se pregatesc pilotii de lupta canadieni de la Baza Mihail Kogalniceanu sa dea piept cu aviatia militara a lui Putin

Dupa ce au preluat de la britanici misiunea de a face politie aeriana in zona Romaniei, pilotii de vanatoare canadieni gazduiti de Baza Mihail Kogalniceanu se antreneaza intens pentru a da piept cu avioanele militare rusesti care si-au facut obiceiul sa dea tarcoale spatiului aerian NATO din Marea Neagra. Canadieni au venit la Constanta cu 5 avioane de lupta CF-18 Hornet.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )