Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO Maria Grapini se rasteste la Donald Tusk in plenul Parlamentului European. Lasati doua state pedepsite: Romania si Bulgaria

Adevărul Adevărul,
VIDEO Maria Grapini se rasteste la Donald Tusk in plenul Parlamentului European. Lasati doua state pedepsite: Romania si Bulgaria

Europarlamentarul Maria Grapini a avut in plenul Parlamentului European o interventie in care e surprinsa cum ridica tonul la Donald Tusk, fostul presedinte al Consiliului European, caruia ii aduce mai multe acuze. Ulterior, Grapini a emis un comunicat de presa despre sine, titrat - Maria Grapini, sah mat la Donald Tusk!. continuă pe Adevărul

Digi24: VIDEO. Cum a tipat Maria Grapini la Donald Tusk in plenul Parlamentului European

Maria Grapini a avut in Plenul Parlamentului European, la Strasbourg, o iesire lipsita de politete, ridicand tonul la Donald Tusk, fostul presedinte al Consiliului European, pe care l-a acuzat de mai multe lucruri, dupa care europarlamentarul PSD a emis un comunicat cu titlul Maria Grapini, sah mat la Donald Tusk!.

Digi24: VIDEO. Cum a tipat Maria Grapini la Donald Tusk in plenul Parlamentului European

Maria Grapini a avut in plenul Parlamentului European o iesire lipsita de politete, ridicand tonul la Donald Tusk, fostul presedinte al Consiliului European, pe care l-a acuzat de mai multe lucruri, dupa care europarlamentarul PSD a emis un comunicat cu titlul Maria Grapini, sah mat la Donald Tusk!.

Maria Grapini a zbierat la Donald Tusk si i-a trasat sarcini noului presedinte al Parlamentului European. Eurodeputatii s-au speriat (VIDEO)

Europarlamentarul Maria Grapini l-a certat pe Donald Tusk chiar de la tribuna Parlamentului European. Social-democrata l-a dojenit pentru ca. nu si-a facut treaba. Zbierand cu patos, Maria Grapini a.

Maria Grapini il critica dur pe fostul presedinte al Consiliului European, Donald Tusk. Furia inexplicabila a europarlamentarului

Maria Grapini l-a criticat dur, intr-o interventie in plenul Parlamentului European, pe fostul presedinte al Consiliului European, Donald Tusk. Europarlamentarul roman a tipat, pur si simplu, atragand atentia asupra dezechilibrului dintre Estul si Vestul Europei in ceea ce priveste conducerea institutiilor europene. Grapini a adus in discutie si intarzierea aderarii Romaniei la spatiul Schengen. Maria .

Maria Grapini, critici dure la adresa lui Donald Tusk, fostul presedinte al Consiliului European: Ce lasati ca mostenire?

Europarlamentarul Maria Grapini l-a criticat in termeni duri pe Donald Tusk, fostul presedinte al Consiliului European. intr-o interventie in plenul Parlamentrului European, eurodeputatul roman a vorbit de.

Maria Grapini: M-am saturat de abuzuri! Parlamentul sa adopte urgent legea raspunderii magistratilor

Europarlamentarul Maria Grapini, trimisa de PSD la Bruxelles, a facut luni un apel de urgenta pentru Parlamentul unde PSD si ALDE sunt majoritate sa adopte o lege a raspunderii magistratilor si spune ca oficialii.

DONALD TUSK: Noua conducere a UE nu-si va schimba pozitia privind Brexit

Presedintele Consiliului European Donald Tusk este absolut sigur ca noua echipa de la conducerea Uniunii Europene UE) se va opune oricarei renegocieri a acordului Brexitului, Berlinul este dispus sa exploreze orice idee avansata de viitorul premier britanic dar acordul retragerii va ramane nechimbat, iar Emmanuel Macron subliniaza ca vina unui no deal revine Londrei.

Donald Tusk confirma sprijinul UE pentru implementarea reformelor in Moldova

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, confirma sprijinul Uniunii Europene pentru Republica Moldova pentru implementarea reformelor. in cadrul unei intrevederi cu premierul Maia Sandu, aflata intr-o vizita la Bruxelles, Donald Tusk a felicitat Republica Moldova pentru tranzitia pasnica a puterii, transmite IPN.

Donald Tusk: Aprobarea nominalizarilor pentru posturile-cheie in UE inca nu este asigurata

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si-a exprimat speranta ca Parlamentul European PE) .

SUMMIT UE: Donald Tusk a incheiat discutiile bilaterale

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si-a incheiat luni dimineata discutiile bilaterale cu liderii prezenti la Bruxelles, anunta Politico si ZDF.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )