Libnet.ro
UNICEF

18:45

Donald Tusk: Aprobarea nominalizarilor pentru posturile-cheie in UE inca nu este asigurata

România Liberă România Liberă,
Donald Tusk: Aprobarea nominalizarilor pentru posturile-cheie in UE inca nu este asigurata

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si-a exprimat speranta ca Parlamentul European PE) . continuă pe România Liberă

Donald Tusk ii multumeste lui Klaus Iohannis pentru presedintia Romaniei la Consiliul UE

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, ii transmite un mesaj de multumire, pe Twitter, presedintelui Klaus Iohannis pentru o presedintie energica si de succes a Consiliului Uniunii Europene.

SUMMIT UE: Donald Tusk a incheiat discutiile bilaterale

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si-a incheiat luni dimineata discutiile bilaterale cu liderii prezenti la Bruxelles, anunta Politico si ZDF.

Actrita din Romania, un sex simbol pentru anii `70, este azi Maica Ecaterina: Am avut desfranari si avorturi!

Una dintre cele mai fatale blonde ale anilor 1970 a ales mai tarziu calea Domnului. Care este explicatia drumului ales si ce viata ducea aceasta inainte?intalnirea cu Hristos a fost pentru mine uluitoare, zdruncinatoare, devastatoare, ca un cutremur, ca un soc, ca o bomba nucleara pentru sufletul meu. Maica Ecaterina: De la actorie la calugarie .

DONALD TUSK: Liderii UE - acord privind viitorii sefi ai institutiilor UE

Presedintele Consiliului European, Donal Tusk, a anuntat ca liderii UE au ajuns, in aceasta seara, la un acord privind viitorii sefi ai institutiilor blocului comunitar, relateaza Reuters, AFP si EFE.

Presedintele Consiliului European: Multe multumiri lui Klaus Iohannis pentru o presedintie a Consiliului Uniunii Europene energica si de succes

Donald Tusk, presedintele Consiliului European, i-a multumit, sambata, pe Twitter, lui Klaus Iohannis, cu ocazia incheierii presedintiei romane a Consiliului Uniunii Europene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )