Libnet.ro
UNICEF

23:45

Primar din Dolj, mort la scurt timp dupa ce a aflat ca a castigat un nou mandat

Hotnews Hotnews,
 Primar din Dolj, mort la scurt timp dupa ce a aflat ca a castigat un nou mandat

Primarul comunei Sadova din judetul Dolj, Eugen Safta PMP), care a castigat un nou mandat, a murit in noaptea de duminica spre luni, la putin timp dupa ce a aflat rezultatul alegerilor. continuă pe Hotnews

Tragedie in aceasta dimineata. Un primar din Dolj a murit la putin timp dupa ce a castigat alegerile. Ce s-a intamplat in casa barbatului

Zi neagra in partidul lui Traian Basescu. Eugen Safta, candidatul PMP la primaria comunei doljene Sadova, Eugen Safta, a murit duminica noaptea, la scurt timp dupa ce castigase cel de-al treilea mandat. Veste trista la primele ore ale diminetii Eugen Safta era primar in functie, iar cu cateva ore inainte sarbatorise castigarea celui de-al treilea .

Dolj: Primarul comunei Sadova a murit la scurt timp dupa ce a aflat ca a castigat un nou mandat de edil

Primarul comunei doljene Sadova, Eugen Safta, a murit in noaptea de duminica spre luni, la putin timp dupa ce obtinuse un nou mandat de edil in urma alegerilor locale din 27 septembrie, inormeaza.

Alegeri fatale pentru un primar din Dolj. A castigat si a murit

Primarul comunei doljene Sadova, Eugen Safta, a decedat duminica noaptea, la scurt timp dupa inchiderea urnelor.

ALEGERI LOCALE 2020 Un primar din Dolj a murit dupa ce a aflat ca a castigat alegerile

Eugen Safta PMP), primarul comunei Sadova din judetul Dolj, care a castigat un nou mandat, a murit in aceasta noapte, la putin timp dupa ce a aflat rezultatul alegerilor.

Un primar din Sibiu filmat in timp ce arata unui grup de rromi cum sa voteze

Primarul din Seica Mare, candidat PNL la un nou mandat, a fost surprins intr-o filmare facuta cu telefonul, in timp ce arata unui grup de rromi cum sa voteze, indicand pozitiile corecte pe buletinele de vot. Filmarea a fost data publicitatii si incidentul este acum anchetat de Politie.

Cine este, de fapt, noul primar din Fierbinti. Demis pentru ca era condamnat, s-a intors la Primarie

Orasul Fierbinti a devenit cunoscut dupa ce a inceput, la PRO TV, sitcom-ul Las Fierbinti. Numai ca, in urma cu patru ani localitatea a ramas fara primar, in urma unei decizii judecatoresti. Cine este, de fapt, noul primar din Fierbinti in urma cu patru ani, primarul de la acea vreme din localitatea Fierbinti, era demis .

Cel mai longeviv primar din Alba, reales in functie, in Santimbru

Liberalul Ioan Iancu Popa a castigat un al optulea mandat in comuna Santimbru, cu 58,37% din voturi, acesta fiind cel mai longeviv primar din judetul Alba. Ioan Iancu Popa a avut 833 de voturi din 1. 427 valabil e.

Primar din 1990: Un edil din Alba castiga al optulea mandat

Cel mai longeviv primar din Alba, cel din comuna Santimbru, liberalul Ioan Iancu Popa, care ocupa aceasta functie din 1990, a castigat un nou mandat - al optulea - cu 58,37% din voturi.

Mita electorala pe ulitele din Dolj. Un barbat este suspectat ca a oferit bani unui localnic in incercarea de a-i infuenta votul (VIDEO)

Suspiciuni de mita electorala inDolj. Un barbat a fost filmatin timp ce ii oferea o suma de bani unui localnic, cel mai probabilpentru a-i influenta votul. Momentele au fost.

Bataie la o sectie de votare din Dolj. Mai multi barbati s-au lovit cu pumnii

Mai multi barbati s-au luat la bataie in zona unei sectii de votare din judetul Dolj. Conflictul s-a incheiat doar dupa sosirea politistilor, iar in prezent, scandalagii sunt anchetati.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )