Libnet.ro
UNICEF

12:15

Mita electorala pe ulitele din Dolj. Un barbat este suspectat ca a oferit bani unui localnic in incercarea de a-i infuenta votul (VIDEO)

B1 B1,
Mita electorala pe ulitele din Dolj. Un barbat este suspectat ca a oferit bani unui localnic in incercarea de a-i infuenta votul (VIDEO)

Suspiciuni de mita electorala inDolj. Un barbat a fost filmatin timp ce ii oferea o suma de bani unui localnic, cel mai probabilpentru a-i influenta votul. Momentele au fost. continuă pe B1

PSD a acuzat de mita electorala un candidat la Primaria Targoviste. IPJ Dambovita a deschis dosar penal

IPJ Dambovita a deschis un dosar penal dupa ce PSD a acuzat de mita electorala un candidat la Primaria Targoviste. Potrivit social-democratilor, candidatul oferea oamenilordiverse sume de bani in.

VIDEOCONFERINTA BURSA ENERGIA IN PRIZA ION LUNGU, PRESEDINTELE AFEER: Cea mai importanta problema din sectorul energiei este reglementarea

Cea mai importanta problema din sectorul energiei este, in prezent, cea legata de reglementari, conform domnului Ion Lungu, presedintele Asociatiei Furnizorilor de Energie din Romania AFEER), care subliniaza ca exista o serie de inconsecvente, confuzii si prevederi contradictorii in ce priveste legislatia romaneasca raportat la cea europeana.

Cel mai bogat om din China. Cine este Zhong Shanshan si cum l-a detronat pe Jack Ma

Intr-o singura zi, a devenit cel mai bogat om din tara! Cum a reusit afaceristul sa-l detroneze pe unul dintre gigantii industriei tehnologice, cu investitii intr-o resursa ce se gaseste din belsug in Romania? Cine este Zhong Shanshan, cel care tocmai a devenit cel mai bogat om din China? in ziua cu pierderi financiare istorice .

Mita electorala la Baia. Politia a deschis dosar penal

Politistii tulceni au fost sesizati cu privire la faptul ca un cetatean din comuna Baia, judetul Tulcea, ar oferi sume de bani unor persoane din localitate, pentru a-i determina sa voteze cu un anumit candidat la functia de primar.

Mohammad Murad, candidatul independent sprijinit de PSD la Primaria Mangalia, arestat in timp ce impartea mita electorala votantilor (VIDEO)

Mohammad Murad, candidatul independent sprijinit de PSD la Primaria Mangalia, si membri din stafful acestuia de campanie au fost retinuti de politie. Acestia au fost surprinsi in timp ce dadeau mita electora vo.

Trei dosare penale de frauda la vot in Olt. Mita electorala la Draganesti, vot fara drept la Slatina

Politistii au primit doar astazi 33 sesizari venite din tot judetul privind posibile incalcari ale legislatiei electorale. Trei persoane sunt cercetate penal.

IPJ Dambovita a deschis un dosar penal dupa ce PSD a acuzat de mita electorala un candidat la Primaria Targoviste

In urma comunicatului transmis de PSD Dambovita, in care organizatia a acuzat ca un candidat la functia de primar al Municipiului Targoviste ar fi oferit bani pentru a determina cetatenii sa voteze, IPJ Dambovita s-a sesizat din oficiu si a intocmit dosar penal.

Constanta: Acuzatii de mita electorala la Cogealac. Perchezitii la o societate comerciala (VIDEO)

Politistii au desfasurat perchezitii la o societate comerciala al carei patron ar fi simpatizant al unui candidat la Primaria Cogealac din Tariverde, judetul Constanta, in urma unor acuzatii de mita.

Noaptea ca hotii. Acuzatii de mita electorala in doua cartiere din Targoviste

Organizatia PSD Dambovita a transmis, duminica, intr-un comunicat de presa, ca reprezentantul unui partid politic, candidat la functia de primar in Municipiului Targoviste, a oferit bani alegatorilor din doua cartiere din Targoviste.

Bataie la o sectie de votare din Dolj. Mai multi barbati s-au lovit cu pumnii

Mai multi barbati s-au luat la bataie in zona unei sectii de votare din judetul Dolj. Conflictul s-a incheiat doar dupa sosirea politistilor, iar in prezent, scandalagii sunt anchetati.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )