Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu despre licheaua in politica: Ce nenorocire, Cristescule! Din om fara serviciu erai sa ajungi senator. Vorba lui Iohannis: ghinion!

B1 B1,
Traian Basescu despre licheaua in politica: Ce nenorocire, Cristescule! Din om fara serviciu erai sa ajungi senator. Vorba lui Iohannis: ghinion!

Traian Basescu da definitia, marti, intr-o postare pe Facebook, a lichelei politice. Fostul presedinte, actual europarlamentar din partea PMP, Basescu spune ca a vazut multe in anii petrecuti pe. continuă pe B1

Traian Basescu, despre cazul fetitei din Mehedinti: Doamna procuror trebuie sa demisioneze imediat. Daca nu poti sa iei copilul, amani executarea. E nepermis ce a facut

Europarlamentarul PMP, Traian Basescu, a comentat, duminica seara, cazul fetitei din Mehedinti care a fost luata cu mascatii din casa in care a crescut pentru a fi data familiei care a.

Traian Basescu: PSD nu are candidat care sa intre in turul II al prezidentialelor Dan Barna este zero din punct de vedere al experientei administrative (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a facut, duminica seara, la emisinea Dosar de politican cu Silviu Manastire, o radiografie a scenei politice romanesti inaintea alegerilor prezidentiale care vor avea loc.

Basescu, despre noua lege a pensiilor: Este nerealista din punctul de vedere al capacitatii de a plati. O vor abandona

Senatorul PMP Traian Basescu a declarat, duminica seara, ca PSD a oprit la Senat noua lege a pensiilor deoarece este nerealista din punctul de vedere al capacitatii de a plati. El crede ca legea va fi abandonata si in Camera Deputatilor.

Basescu, despre copilul din Mehedinti: Procurorul ar trebui sa demisioneze. Nu e negociabil

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, ca procurorul care a luat cu forta copilul din Mehedinti, pentru adoptie, ar trebui sa demisioneze deoarece nu e negociabil ce a facut. Senatorul a mai spus ca cel care trebuia sa ia copilul, pasnic, trebuia sa fie un executor judecatoresc, relateaza Mediafax.

Basescu, despre cazul fetitei din Mehedinti adoptata de o familie din SUA: Cred ca doamna procuror ar trebui sa demsioneze

Fostul presedinte Traian Basescu afirma, referindu-se la cazul fetitei din Mehedinti adoptata de o familie din SUA ca procurorul - care a preluat in mod brutal copilul - ar trebui sa demsioneze, pentru ca nu-i negociabil ce a facut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )