Libnet.ro
UNICEF

21:45

Victor Ponta anunta cand va fi REVOCAT Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor: Va fi o batalie de mai lunga durata

B1 B1,
Victor Ponta anunta cand va fi REVOCAT Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor: Va fi o batalie de mai lunga durata

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, dupa sedinta cu scandal de miercuri din Parlament, ca, probabil, pana in luna aprilie, Liviu Dragnea va fi schimbat de la conducerea Camerei Deputatilor, dar va fi. continuă pe B1

Opozitia anunta ca Liviu Dragnea si Florin Iordache AU FOST REVOCATI de la conducerea Camerei Deputatilor (VIDEO)

Opozitia anunta ca Liviu Dragnea si Florin Iordache au fost revocati de la conducerea Camerei Deputatilor. Totul, dupa o sedinta cu scandal in care liberalii au cerut revocarea presedintelui acestui for,.

Procesul lui Liviu Dragnea a fost amnat pentru 14 ianuarie / Se amna si dosarele lui Toni Grebla, Victor Ponta, Viorel Hrebenciuc si Sebastian Ghita

Procesul in care Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu si care se afla in apel la completul de 5 judecatori de la instanta suprema a fost amanat pentru 14 ianuarie. inalta Curte a decis, de altfel, amanarea a 25 de dosare de la completurile de 5 judecatori, intre care cele in care sunt judecati Victor Ponta, Toni Grebla, Sebastian Ghita, Cristian Rizea, Viorel Hrebenciuc si Tudor Chiuariu. Situatia este consecinta deciziei luate in noiembrie de magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Acestia au admis cererea liderului PSD de a anula decizia instantei supreme privind tragere la sorti a completurilor de 5 judecatori.

Victor Ponta se coalizeaza cu un grup de deputati PSD si ALDE impotriva lui Liviu Dragnea: Sustin schimbarea Legii privind resursele din offshore

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa ce 16 parlamentari din Comisia de industrii a Camerei Deputatilor, au cerut, printr-o scrisoare, modificarea legii offshore. Semnatarii scrisorii, printre care si.

Discutii in Camera Deputatilor. Opozitia cere demiterea lui Liviu Dragnea

UPDATE 10:45: Victor Ponta a solicitat supunerea la vot a modificarii regulamentului Camerei Deputatilor. Florin Iordache, presedintele de sedinta, a respins supunerea la vot a regulamentului datorita faptului.

LIVE Text PNL testeaza majoritatea PSD-ALDE: Propune revocarea lui Liviu Dragnea si a lui Florin Iordache. Deputatii PSD si ALDE, mobilizati / Ponta: Sa facem ca n 2012, cnd am votat revocarea Robertei Anastase

PNL a cerut la inceputul sedintei de plen din Camera Deputatilor introducerea pe ordinea de zi a proiectelor de revocare atat a lui Liviu Dragnea, din functia de presedinte, cat si a lui Florin Iordache, din cea de vicepresedinte. Sedinta de plen este in desfasurare.

UPDATE Victor Ponta cstiga alti patru deputati de la PSD si anunta ca si poate face grup parlamentar

Patru deputati PSD, printre care si liderul din Caras-Severin Ion Mocioalca, si-au anuntat luni plecarea din PSD si inscrierea in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, iar fostul premier a anuntat ca acum isi poate organiza grup parlamentar, avand 10 deputati care au candidat pe aceeasi lista. Ca urmare a plecarii acestora, PSD si ALDE raman fara majoritate: au in total 163 deputati, iar majoritatea in Camera Deputatilor - necesara pentru legi organice - este de 165 voturi.

Iohannis: incercarea de revocare a lui Liviu Dragnea merita reluata si sper ca Opozitia va reusi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca nu a avut legatura cu incercarea Opozitiei de a-l revoca pe Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dar a spus ca incercarea merita.

Sinteza zilei. Cine se afla, de fapt, in spatele operatiunii Lichidarea lui Liviu Dragnea

In timp ce Guvernul Romaniei prelua presedintia Consiliului Uniunii Europene la Bruxelles, la Bucuresti se declansa Operatiunea lichidarea lui Liviu Dragnea. Puciul a esuat! De la ora 21. 00, secretul.

Liviu Dragnea, raspuns DECISIV pentru UDMR. Ce se intampla cu coalitia de guvernare (VIDEO)

Liviu Dragnea isi pune UDMR-ul in cap, dupa ce, miercuri, a declarat ca nu sutine proiectul privind implementarea prevederilor referitoare la minoritati. Nu. in primul rand, este neconstitutional din cate.

Liviu Dragnea, despre pierderea majoritatii in Camera Deputatilor: Nu ma pricep bine la aritmetica

Liviu Dragnea intrebat despre pierderea majoritatii din Camera Deputatilor a raspuns ironic. Nu ma pricep bine la aritemtica, nu sunt pregatit acum. Despre prezenta redusa a social-democratilor din plenu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )