Libnet.ro
UNICEF

16:00

Viorica Dancila, nou atac la Klaus Iohannis: Ar fi un lucru nefiresc

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, nou atac la Klaus Iohannis: Ar fi un lucru nefiresc

Premierul Viorica Dancila l-a atacat din nou pe Klaus Iohannis in legatura cu reprezentarea Romaniei la Consiliul UE, intr-un interviu-eveniment de la Antena3. Ar fi un lucru nefiresc sa preia. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Nu stiu daca as semna o cerere de acuzare a presedintelui de inalta tradare

Premierul Viorica Dancila a declarat, in cadrul unui interviu televizat, ca nu stie daca ar semna o cerere de acuzare a sefului statului de inalta tradare. Dancila a amintit ca a trecut si ea printr-o.

Viorica Dancila ii raspunde lui Iohannis: Decretul prin care prelungeste mandatul sefului Armatei nu este legal

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, urmeaza sa aiba o prima reactie dupa sedinta CSAT si declaratiile presedintelui Iohannis. in scurt timp va incepe si sedinta de Guvern, ultima din acest.

Sedinta de Guvern dupa cutremurul din CSAT. Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, urmeaza sa aiba o prima reactie dupa sedinta CSAT si declaratiile presedintelui Iohannis. in scurt timp va incepe si sedinta de Guvern, ultima din acest.

Klaus Iohannis e amenintat din nou cu CCR de Viorica Dancila. Les anunta ca atributiile sefului SMA vor fi delegate loctiitorului acestuia

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri ca decizia presedintelui Klaus Iohannis de a prelungi mandatul actualului sef al Armatei Romane, generalul Nicolae Ciuca, este nelegala, avansand ideea unui nou conflict juridic de natura constitutionala.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila vor sta din nou fata in fata la sedinta CSAT, ultima din acest an

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila vor sta din nou fata in fata la sedinta CSAT, ultima din acest an. Sedinta a fost convocata ca urmare a modificarilor care au loc la nivelul.

Ministru din cabinetul Dancila, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Atingem noi culmi ale disfunctionalitatii

Alexandru Petrescu, ministru al Comunicatiilor, acuza ca ne aflam intr-un capriciu national provocat de presedintele Klaus Iohannis si spune ca orice plan ar face guvernantii, daca acesta are drum prin.

Viorica Dancila intentioneaza sa discute cu Iohannis despre numirea noilor ministri la Transporturi si Dezvoltare Regionala

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat joi, intr-o intalnire informala cu presa, ca intentioneaza sa discute cu presedintele Klaus Iohannis despre inlocuirea ministrilor de la Transporturi si Dezvoltare.

Viorica Dancila: Decretul de prelungire a mandatului generalului Ciuca la sefia Armatei nu respecta conditiile de legalitate

Decretul presedintelui Klaus Iohannis de prelungire a mandatului generalului Ciuca la sefia Armatei nu respecta conditiile de legalitate si creeaza premisele unui conflict juridic de natura constitutionala, a declarat vineri premierul Viorica Dancila, in deschiderea sedintei de guvern.

Viorica Dancila: O conditie a unei ordonante de urgenta pe amnistie si gratiere e sa fie asumata de ministrul Justitiei

Premierul Viorica Dancila vrea sa aiba o discutie cu Klaus Iohannis pe mai multe teme de interes major. Printre acestea, si remanierea ministrilor. intr-o discutie informala cu jurnalistii acreditati la Guvern, premierul a spus si ca o conditie a unei OUG privind amnistia si gratierea este ca aceasta sa fie asumata de ministrul Justitiei, potrivit Digi24.

Corina Cretu, catre Viorica Dancila: mi pare rau sa constat ct de dezinformata sunteti de catre cei din subordinea dumneavoastra

Comisarul european Corina Cretu spune ca este trist ca in toate declaratiile triumfaliste ale guvernantilor de la Bucuresti privind absorbtia fondurilor europene este ignorata complet munca oficialilor europeni, care au salvat milioane de euro. Ea mai spune ca CE a schimbat Programul Operational Regional, nu Guvernul, iar Viorica Dancila este dezinformata de catre cei din subordiea sa, ea precizand ca i-a transmis acest lucru personal premierului, in mai multe randuri.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2767 seconds )