Libnet.ro
UNICEF

16:15

KLAUS IOHANNIS: Din cauza PSD nu suntem in Schengen

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Din cauza PSD nu suntem in Schengen

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, astazi, ca amanarea deciziei de aderare a Romaniei la spatiul Schengen a fost determinata de preluarea puterii de catre Partidul Social Democrat PSD). continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Din cauza PSD-ului nu suntem astazi in Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Iasi, ca din cauza PSD-ului nu suntem astazi in Schengen, pentru ca in 2016 eram foarte aproape de aderare, dar alegerile au fost castigate de PSD, care a inceput sa faca praf justitia.

Iohannis, replica pentru Dragnea: Nu din cauza olandezilor sau francezilor nu suntem in Schengen. Din cauza PSD-ului

Klaus Iohannis a declarat ca este vina PSD ca Romania nu este in Spatiul Schengen, deoarece social-democratii de doi ani si jumatate asalteaza justitia. Seful statului a precizat ca am fi fost astazi in Schengen, iar MCV ar fi fost ridicat daca tara noastra ar fi continuat lupta anticoruptie. Iohannis a spus acestea, dupa ce Liviu Dragnea a declarat, la Galati, ca liderii care au participat la summitul de la Sibiu, in special premierul Olandei, Mark Rutte, si presedintele Frantei, Emmanuel Macron, au au jignit Romania si ne mint ca avem probleme cu statul de drept, iar in final nicio legatura nu are intrarea noastra in Schengen cu statul de drept.

Dan Nica, la mitingul electoral PSD de la Galati: De multe ori in PE am fost trist. Mi-e rusine cu un presedinte precum Klaus Iohannis

Eurodeputatul Dan Nica a declarat, sambata, la Galati, ca ii este rusine cu un presedinte precum Klaus Iohannis din cauza faptului ca nu a ridicat problema Spatiului Schengen la Summitul de la Sibiu, chestiune din cauza careia sufera 5 milioane de romani, relateaza Mediafax.

Dan Nica: Mi-e rusine cu un presedinte precum Klaus Iohannis

Eurodeputatul Dan Nica a declarat, la mitingul PSD de la Galati, ca ii este rusine cu un presedinte precum Klaus Iohannis din cauza faptului ca nu a ridicat problema Spatiului Schengen la Summitul de la Sibiu.

Klaus Iohannis, declaratii inainte de Summit-ul de la Sibiu. Presedintele ia o decizie in cazul lui Maior

Klaus Iohannis a facut declaratii inainte de Summit-ul de la Sibiu. Presedintele a declarat ca a ales Sibiul pentru acest eveniment pentru ca este un oras curat si european. Am ales Sibiul pentru ca este.

Klaus Iohannis, intrevedere PRIVATA cu Emmanuel Macron, la Sibiu. Presedintele Frantei contesta actualul sistem prin care este desemnat seful Comisiei Europene (FOTO)

Klaus Iohannis, a avut o intrevedere privata cu Emmanuel Macron, joi, in cadrul Summit-ului de la Sibiu, potrivit Administratiei Prezidentiale intalnirea a avut loc intre cele doua sesiuni de lucru ale.

Klaus Iohannis: Voi participa la mitingurile PNL proreferendum

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Sibiu, ca va participa la mitingurile organizate de PNL pentru a face cunoscut referendumul.

VIDEO Klaus Iohannis, in campanie la mitingul PNL de la Iasi: Unii sunt putin condamnati penal si s-au cocotat in functii / Mergeti la vot sa aratam ca nu suntem un neam de hoti!

Presedintele Klaus Iohannis a participat sambata la primul miting electoral din tara, chiar la Iasi, unde, in urma cu trei zile, social-democratii au incercat sa boicoteze summit-ul UE de la Sibiu prin organizarea unei manifestatii de amploare care s-a soldat insa si cu proteste anti-PSD, Liviu Dragnea avand nevoie de protectia jandarmilor. De altfel, Iohannis i-a ironizat pe liderii PSD spunand ca Iasiul este un oras foarte fain si ca nu ai nevoie de niciun jandarm ca sa vii aici. Seful statului a participat la lansarea oficiala a candidatilor PNL la alegerile europarlamentare in capitala Moldovei, sub pretextul campaniei pentru referendumul pe justitie, care va avea loc in aceeasi zi cu scrutinul european.

Klaus Iohannis: Va promit ca nu azi, dar peste putin timp, vom fi si in Schengen si vom scapa si de MCV (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a promis joi, la sosirea in Piata Mare din Sibiu, la Summitul informal al sefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeana, ca in curand Romania va deveni parte a Spatiului.

SUMMIT PPE LA SIBIU Klaus Iohannis: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa, in Romania

ACTUALIZARE - Joseph Daul: Nu o sa lasam actiunile guvernului socialist si ALDE sa strice viitorul Romaniei ------- * ACTUALZARE - Iohannis: Pot sa va promit ca peste putin timp, probabil, nu astazi, vom fi si in Schengen si vom scapa si de MCV ------- Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca nu intamplator a ales data de 9 Mai pentru organizarea Summitului Partidului Popularilor Europeni si al Uniunii Europene, ci pentru ca aceasta este Ziua Europei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )