Libnet.ro
UNICEF

13:00

Klaus Iohannis: Voi participa la mitingurile PNL proreferendum

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis: Voi participa la mitingurile PNL proreferendum

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Sibiu, ca va participa la mitingurile organizate de PNL pentru a face cunoscut referendumul. continuă pe Adevărul

KLAUS IOHANNIS: Voi lua o decizie privind rechemarea ambasadorului George Maior, dupa summitul UE

Presedintele Klaus Iohnnis a declarat miercuri, ca va lua o decizie privind rechemarea lui ambasadorului George Maior de la Washington, dupa summitul UE de la Sibiu, din 9 mai.

Orban: Mai multi lideri PPE si presedintele Klaus Iohannis, invitati la Biroul Executiv al PNL din 8 mai

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat luni ca Biroul Executiv al partidului se va reuni miercuri la Sibiu, in cadrul acestuia fiind invitati lideri PPE, printre care si presedintele formatiunii, Joseph Daul, dar si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis participa la sedinta PNL de la Sibiu. Discutii importante inaintea Summitului

Klaus Iohannis va participa, miercuri, la sedinta Biroului Executiv al PNL, la Sibiu, impreuna cu Presedintii de Consilii Judetene si Primarii de municipii. A doua zi, presedintele deschide Summit-ul de la.

Viorica Dancila, despre remaniere: Nu am primit un raspuns de la Klaus Iohannis. il voi suna (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca nu a primit niciun raspuns din partea presedintelui Klaus Iohannis pe tema remanierii guvernamentale. Sefa Executivului a precizat ca daca nu va primi un raspu.

Klaus Iohannis, declaratii inainte de Summit-ul de la Sibiu. Presedintele ia o decizie in cazul lui Maior

Klaus Iohannis a facut declaratii inainte de Summit-ul de la Sibiu. Presedintele a declarat ca a ales Sibiul pentru acest eveniment pentru ca este un oras curat si european. Am ales Sibiul pentru ca este.

Saptamana de foc in razboiul Viorica Dancila-Klaus Iohannis

Se anunta o saptamana de foc in razboiul dintre premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis. Viorica Dancila nu a fost invitata de Klaus Iohannis la Summitul de la Sibiu de la sfarsitul.

Klaus Iohannis, intrevedere PRIVATA cu Emmanuel Macron, la Sibiu. Presedintele Frantei contesta actualul sistem prin care este desemnat seful Comisiei Europene (FOTO)

Klaus Iohannis, a avut o intrevedere privata cu Emmanuel Macron, joi, in cadrul Summit-ului de la Sibiu, potrivit Administratiei Prezidentiale intalnirea a avut loc intre cele doua sesiuni de lucru ale.

Klaus Iohannis, tur de forta in campanie. Planul de ultima ora al Presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis va merge la mitingurile PNL din Bucuresti si din tara. Cu o zi inainte de summitul european, presedintele va participa la o sedinta a Biroului Executiv al PNL, organizata chiar la.

Klaus Iohannis participa la sedinta PNL de la Sibiu

Klaus Iohannis participa la sedinta Biroul Executiv PNL de la SIbiu, care va avea loc pe 8 mai. De asemenea, potrivit unor surse politice, presedintele a confirmat deja prezenta si la mitingul pe care liberalii.

Scandal la summit-ul european oragnizat de presedintele Klaus Iohannis la Sibiu. Trei proteste vor avea loc joi, chiar in centrul orasului

Scandal la summit-ul european oragnizat de presedintele Klaus Iohannis la Sibiu. Trei proteste vor avea loc, joi, la Sibiu in ziua in care sefii de stat si de guvern participa la Summitul Uniunii Europene,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )