Libnet.ro
UNICEF

05:45

Viorica Dancila: Klaus Iohannisblocheaza activitatea Guvernului. Am sesizat CCR in scandalul remanierii

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Klaus Iohannisblocheaza activitatea Guvernului. Am sesizat CCR in scandalul remanierii

Premierul Viorica Dancila a spus in deschiderea sedintei de Guvern de vineri caRomania este pregatita pentru preluarea presedintiei Consiliului UE, insa spune ca presedintele Klaus. continuă pe Antena3

Viorica Dancila confirma ca se duce vineri sa il reclame pe Iohannis la CCR

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, la finalul unei intalniri cu Liviu Dragnea ca va sesiza vineri Curtea Constitutionala in legatura cu refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a semna decretele de revocare a ministrilor demisionari de la.

Viorica Dancila: Am sesizat CCR pentru a solutiona blocajul creat de presedintele Klaus Iohannis in privinta numirii ministrilor in doua domenii importante (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca a sesizat Curtea Constitutionala, in legatura cu faptul ca presedinteleKlaus Iohannis nu a luat inca o decizie referitoare la schimbarea ministrilor.

Avem documentul! Ce reclama Viorica Dancila la CCR

Premierul Viorica Dancila a anuntatin deschiderea sedintei de Guvern de vineri caa sesizat Curtea Constitutionalain scandalul remanierii. Dancila a spus capresedintele Klaus Io.

Executivul a sesizat CCR pentru a solutiona blocajul creat de presedinte

Premieurl Viorica Dancila a declarat astazi, la inceputul sedintei de Guvern, ca Executivul a sesizat Curtea Constitutionala pentru a solutiona blocajul creat de presedintele Klaus Iohannis prin amanarea numirii unor ministri.

Viorica Dancila l-a sunat pe presedintele Iohannis privind refuzul schimbarii ministrilor: Guvernul va sesiza CCR pe tema remanierii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila au discutat miercuri privind cererea Guvernului de numire a Liei Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii si a lui Mircea Draghici la Ministerul.

Va adopta Guvernul amnistie si gratiere pana la finalul anului? Viorica Dancila ofera un raspuns transant

Premierul Viorica Dancila a avut joi o intalnire cu liderul PSD, la Parlament, pentru a discuta daca va exista o sesizare la CCR pe motivul intarzierii lui Klaus Iohannis de a numi cei doi ministri remaniati. intrebata insa despre posibilitatea unei ordonante pe amnistie si gratiere, Viorica Dancila a avut un raspuns negativ ferm. Aceasta a insistat ca pe masa sa nu se afla in acest moment niciun astfel de proiect.

intalnire de ultima ora intre Liviu Dragnea si Viorica Dancila! PSD adopta strategia in razboiul cu Iohannis

Premierul Viorica Dancila si Liviu Dragnea se vor intalni joi pentru a stabili urmatorul pas in razboiul cu Klaus Iohannis. Cei doi vor decide daca sesizeaza CCR in cazul nominalizarilor in executiv pentru.

Viorica Dancila spune ca exclude o Ordonanta pe amnistie si gratiere pna la finalul acestui an

Viorica Dancila spune ca exclude o Ordonanta pe amnistie si gratiere pana la finalul acestui an. Ea a sustinut, de asemenea, ca pe masa Guvernului nu se afla un astfel de act normativ si ca ea nu a avut nicio discutie pe aceasta tema.

Viorica Dancila, intrevedere cu Secretarul General al Consiliului UE

Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a avut miercuri, la Bruxelles, o intrevedere cu secretarul general al Consiliului Uniunii Europene, Jeppe Tranholm-Mikkelsen, cu participarea membrilor Guvernului.

Noi greseli gramaticale comise de prim-ministrul Viorica Dancila

Prim-ministrul Viorica Dancila a comis noi greseli gramaticale, de data aceasta intr-o solicitare trimisa Curtii Constitutionale, vineri. Astfel, prim-ministrul a scris ministrii in loc de ministri,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )