Libnet.ro
UNICEF

20:45

Executivul a sesizat CCR pentru a solutiona blocajul creat de presedinte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Executivul a sesizat CCR pentru a solutiona blocajul creat de presedinte

Premieurl Viorica Dancila a declarat astazi, la inceputul sedintei de Guvern, ca Executivul a sesizat Curtea Constitutionala pentru a solutiona blocajul creat de presedintele Klaus Iohannis prin amanarea numirii unor ministri. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila: Am sesizat CCR pentru a solutiona blocajul creat de presedintele Klaus Iohannis in privinta numirii ministrilor in doua domenii importante (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca a sesizat Curtea Constitutionala, in legatura cu faptul ca presedinteleKlaus Iohannis nu a luat inca o decizie referitoare la schimbarea ministrilor.

Iohannis a sesizat CCR privind declasificarea unor documente

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, astazi, Curtea Constitutionala in legatura cu Legea privind declasificarea unor documente, motivand ca, prin modul in care a fost adoptata, precum si prin continutul normativ, contravine unor norme si principii constitutionale, conform Agerpres.

Viorica Dancila: Klaus Iohannisblocheaza activitatea Guvernului. Am sesizat CCR in scandalul remanierii

Premierul Viorica Dancila a spus in deschiderea sedintei de Guvern de vineri caRomania este pregatita pentru preluarea presedintiei Consiliului UE, insa spune ca presedintele Klaus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )