Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este jurnalista Carmen Avram, cea care candideaza pe locul 2 pe lista PSD pentru europarlamentare

Antena3 Antena3,
Cine este jurnalista Carmen Avram, cea care candideaza pe locul 2 pe lista PSD pentru europarlamentare

Jurnalista Carmen Avram, realizatoarea emisiunii in Premiera de la Antena 3, va candida pe locul 2 pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare. Voi face si politica asa cum am facut si presa: onest,. continuă pe Antena3

Jurnalista Carmen Avram, pe lista PSD pentru europarlamentare. Social-democratii care au prins locuri eligibile pe lista pentru euroalegeri

Lista PSD pentru europarlamentare va fi deschisa de Rovana Plumb, secondata de Carmen Avram, jurnalista Antenei 3, sustin surse din PSD pentru Adevarul.

Carmen Avram candideaza pe locul 2 pe lista PSD pentru europarlamentare: Sunt un fan al democratiei

Jurnalista Carmen Avram, realizatoarea emisiunii in Premiera de la Antena 3, va candida pe locul 2 pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare. Social-democratii spera sa obtina cel putin 14 locuri.

Carmen Avram face marele anunt, in aceasta seara, la Sinteza zilei

In aceasta seara, la Sinteza zilei, Carmen Avram face marele pas si marele anunt. Schimbare majora in viata celei mai premiate jurnaliste de investigatie din Romania. E seara premierelor, seara marilor sc.

Comunicatul Antena 3 dupa anuntul candidaturii jurnalistei Carmen Avram la alegerile europarlamentare

Carmen Avram, realizatoarea celei mai premiate si apreciate emisiuni de anchete si reportaje - in Premiera -, a decis sa faca un pas important. Dupa 27 de ani de cariera remarcabila in presa scrisa si in.

PSD a validat lista pentru europarlamentare. Rovana Plumb si Carmen Avram, primele doua nume

Update: Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat lista partidului pentru europarlamentare. Iata primele 15 nume: 1. Rovana Plumb 2. Carmen Avram 3. Claudiu Manda 4. Chris Terhes 5. Dan Nica 6.

Cine sunt oamenii pe care PSD vrea sa-i trimita pentru cinci ani la Bruxelles pe salarii de mii de euro. Nume grele n-au prins lista

Comitetul Executiv al PSD a validat lista partidului pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, aceasta fiind deschisa de actualul ministru al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, urmata de jurnalista Carmen Avram si de senatorul Claudiu Manda.

Cine este Chris Terhes, candidat pe lista PSD la alegerile europarlamentare

Chris Terhes este unul dintre numele-surpriza de pe lista PSD pentru europarlamentare. Preot greco-catolic,Chris Terhes esteliderul Romanian Community Coalition, cea mai larga coalitie a romani.

Cine este Mihai Craiu, doctorul care a infruntat-o pe Olivia Steer pe tema vaccinurilor

Doctorul Mihai Craiu este un nume cunoscut in pediatria romaneasca. Si toata lumea are cuvinte frumoase despre el. in urma cu cateva zile, medicul Mihai Craiu a infruntat-o in direct pe Olivia Steer pe tema.

Cine este Tudor Ciuhodaru, candidat pe lista PSD la alegerile europarlamentare

Tudor Ciuhodaru este una dintre surprizele PSD pentru lista alegerilor europarlamentare. Tudor Ciuhodaru, medic de profesie, si-a inceput cariera politica in 2008, la Iasi, iar pana in acel an a fost sef serv.

Cine este Constantin Axinia, noul director general al CFR Infrastructura

Constantin Axinia este noul director general al Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA, gestionarul infrastructurii feroviare din Romania. Postul de director general al companiei era vacant de la data de 1.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )