Libnet.ro
UNICEF

00:06

Aurelian Badulescu spune ca ar putea fi exclus din PSD la CEx-ul de azi

Hotnews Hotnews,
 Aurelian Badulescu spune ca ar putea fi exclus din PSD la CEx-ul de azi

Viceprimarul Aurelian Badulescu spune ca are informatii potrivit carora presedintele interimar al PSD Bucuresti, Gabriel Mutu, va incerca sa introduca excluderea sa din partid pe ordinea de zi de marti a sedintei Comitetului Executiv National al PSD, pentru a-l inlatura din competitia pentru presedintia partidului. continuă pe Hotnews

AURELIAN BADULESCU: Voi candida la sefia PSD Bucuresti

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a anuntat ca va candida la sefia PSD Bucuresti, el afirmand ca s-a sfatuit in acest sens cu primarul general Gabriela Firea, care l-a incurajat si l-a asigurat de tot sprijinul sau in acest demers.

Aurelian Badulescu: Voi candida la sefia PSD Bucuresti, m-am sfatuit cu Gabriela Firea, care m-a incurajat

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a anuntat ca va candida la sefia PSD Bucuresti, el afirmand ca s-a sfatuit in acest sens cu primarul general Gabriela Firea, care l-a incurajat si l-a asigurat de tot.

Viceprimarul Aurelian Badulescu: Voi candida la sefia PSD Bucuresti / M-am sfatuit cu Gabriela Firea, care m-a ncurajat

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a anuntat ca va candida la sefia PSD Bucuresti, el afirmand ca s-a sfatuit in acest sens cu primarul general Gabriela Firea, care l-a incurajat si l-a asigurat de tot sprijinul sau in acest demers, relateaza Agerpres.

Aurelian Badulescu candideaza la sefia PSD Bucuresti: M-am sfatuit cu Gabriela Firea, care m-a incurajat

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a anuntat ca va candida la sefia PSD Bucuresti, el afirmand ca s-a sfatuit in acest sens cu primarul general Gabriela Firea, care l-a incurajat si l-a asigurat de tot sprijinul sau in acest demers, scrie.

Cutremur la Vatican: Pentru prima data in istorie, un cardinal a fost exclus din Biserica pentru abuzuri sexuale

Papa Francisc a decis caterisirea fostului cardinal american Theodore McCarrick. Acesta a fost exclus din Biserica Catolica dupa ce a fost gasit vinovat de abuzuri sexuale asupra a cel putin un adolescent in urma.

inca un parlamentar pleaca din PSD: Cine a facut anuntul oficial (FOTO)

Inca un parlamentar paraseste PSD. Este vorba despre deputatul Alexandru-Ioan Andrei care nu va mai face parte din grupul parlamentar al PSD din Camera Deputatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )