Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu presedintele Comisiei Europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu presedintele Comisiei Europene

Premierul Viorica Dancila a avut astazi, la Bruxelles, o intrevedere cu Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene si comisarul european Corina Cretu, ocazie cu care cei trei oficiali au abordat o serie de teme, printre care presedintia romana a Consiliului UE. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Viorica Dancila se afla astazi si maine la Bruxelles. Ea se va intalni cu Tusk, Tajani si Juncker

Premierul Viorica Dancila se afla astazi si maine la Bruxelles, in prima vizita externa in calitate de sef al Guvernului de la Bucuresti, ea urmand sa aiba intalniri cu presedintele Consiliului European, cu presedintele Parlamentului European si cu presedintele Comisiei Europene.

Premierul Viorica Dancila cere ridicarea MCV, la Bruxelles: Romania indeplineste toate conditiile

Premierul Viorica Dancila a avut miercuri, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. Dancila a spus ca Romania indeplineste conditiile de aderare la Schengen si cere.

Viorica Dancila, declaratie de presa alaturi de presedintele Comisiei Europene, miercuri dupa-amiaza

Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, va avea, miercuri dupa-amiaza, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Ulterior, cei doi demnitari vor sustine o conferinta de presa comuna.

Presedintele Comisiei Europene face glume pe seama schimbarii frecvente a premierilor in Romania

Viorica Dancila a avut o intalnire cu Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, care a re.

De ce si-a inchis premierul Viorica Dancila pagina de Facebook

Premierul Viorica Dancila a decis sa isi inchida paginile de Facebook. Atat profilul personal cat si pagina dedicata activitatii sale politice. La momentul respectiv presa a speculat ca aceasta decizie.

Viorica Dancila, declaratie de presa alaturi de Jean-Claude Juncker: Sa fie ridicat MCV

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a avut o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, dupa care au sustinut o conferinta de presa comuna, scrie Ziare. com .

Viorica Dancila va fi primita miercuri, la Bruxelles, de Jean-Claude Juncker

Premierul Viorica Dancila urmeaza sa fie primit, astazi, la Bruxelles, de presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, potrivit calendarului oficial al institutiei, publicat pe site-ul Comisiei.

intalnire intre comisarul european, Corina Cretu, si premierul Viorica Dancila la Bruxelles

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, s-a intalnit marti, la Bruxelles, cu pre.

Barroso, angajat la Goldman Sachs, acuzat de conflict de interese, dupa ce s-a intalnit cu un vicepresedinte al Comisiei Europene

Mai multe ONG-uri l-au acuzat marti pe fostul presedinte al Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, ca si-a incalcat promisiunea de a nu face lobby pentru angajatorul sau, Goldman Sachs, dupa ce s-a intalnit la Bruxelles cu un vicepresedinte al actualului executiv european, scrie AFP.

VIDEO Juncker, ironii la Bruxelles, dupa intalnirea cu Viorica Dancila: E al cincilea premier roman cu care ma intalnesc / Mi-as dori ca acest ciclu sa poata fi oprit

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a ironizat miercuri, la Bruxelles, intr-o conferinta comuna de presa cu Viorica Dancila, ca este vorba de al cincilea premier din Romania cu care se intalneste de la inceputul mandatului sau si si-a exprimat speranta ca acest ciclu se va opri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )