Libnet.ro
UNICEF

22:45

intalnire intre comisarul european, Corina Cretu, si premierul Viorica Dancila la Bruxelles

România Liberă România Liberă,
intalnire intre comisarul european, Corina Cretu, si premierul Viorica Dancila la Bruxelles

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, s-a intalnit marti, la Bruxelles, cu pre. continuă pe România Liberă

Corina Cretu, avertisment dupa intalnirea cu Viorica Dancila: Sunt foarte ingrijorata de evolutia proiectelor privind spitalele regionale aprobate in 2015

Sunt foarte ingrijorata de evolutia proiectelor privind spitalele regionale care au fost aprobate in luna iulie 2015. Din pacate, constructia celor 3 spitale regionale este unul dintre proiectele care inregistreaza mari intarzieri, a declarat comisarul european Corina Cretu dupa intalnirea de azi de la Bruxelles cu premierul Viorica Dancila, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene. 32: Chestiunea a fost mentionata si intr-un comunicat al Guvernului, care arata laconic ca o atentie deosebita a fost acordata proiectelor privind spitalele regionale in discutia Cretu - Dancila.

Comisia Europeana a aprobat o finantare de 1,3 miliarde euro pentru reabilitarea a 140 km de cale ferata intre Arad si Simeria

Comisarul European Corina Cretu a aprobat o finantare europeana de 1,3 miliarde euro pentru modernizarea unei sectiuni din coridorul feroviar Curtici-Constanta. Banii din Fondul de coeziune vor fi investiti in modernizarea unei sectiuni de 141 km din coridorul feroviar IV pan-european, mai exact intre Simeria si Km 614 langa Arad). Trenurile de pasageri ar trebui sa ajunga sa faca sub o ora si 20 de minute, fata de doua ore si jumatate in prezent.

Viorica Dancila a avut o intrevedere cu comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu

ACTUALIZARE 20:18 Sunt foarte ingrijorata de evolutia proiectelor privind spitalele regionale care au fost aprobate in luna iulie 2015, a declarat Corina Cretu dupa intalnirea de astazi cu Viorica Dancila. ----------- Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a avut astazi o intrevedere cu comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu, in cadrul vizitei la Bruxelles.

Corina Cretu: Contructia spitalelor regionale are mari intarzieri

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a declarat la intalnirea pe care a avut-.

Premierul Viorica Dancila se afla astazi si maine la Bruxelles. Ea se va intalni cu Tusk, Tajani si Juncker

Premierul Viorica Dancila se afla astazi si maine la Bruxelles, in prima vizita externa in calitate de sef al Guvernului de la Bucuresti, ea urmand sa aiba intalniri cu presedintele Consiliului European, cu presedintele Parlamentului European si cu presedintele Comisiei Europene.

De ce si-a inchis premierul Viorica Dancila pagina de Facebook

Premierul Viorica Dancila a decis sa isi inchida paginile de Facebook. Atat profilul personal cat si pagina dedicata activitatii sale politice. La momentul respectiv presa a speculat ca aceasta decizie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )