Libnet.ro
UNICEF

00:06

Klaus Iohannis, declaratii de presa, de la Palatul Cotroceni, la ora 15.00

B1 B1,
Klaus Iohannis, declaratii de presa, de la Palatul Cotroceni, la ora 15.00

Presedintele Klaus Iohannis sustine miercuri, la ora 15. 00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Anuntul Administratiei Prezidentiale vinei la o zi dupa ce a avut, marti, o intalnire cu. continuă pe B1

Klaus Iohannis, sedinta la Palatul Cotroceni, cu mai multi membri ai Guvernului: Situatia economica, principalul subiect al discutiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, marti, la ora 13. 00, o intalnire cu mai multi membri ai Guvernului. La sedinta organizata la Palatul Cotroceni, discutiile se vor axa pe teme economice, se arata.

VIDEO Klaus Iohannis, despre inundatiile care afecteaza Romania: Ce vedem acum este consecinta amplificarii schimbarilor climatice

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri ca inundatiile severe care afecteaza Romania sunt consecinta amplificarii schimbarilor climatice dar si a ignorarii timp de ani de zile a acestor pericole.

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora la Palatul Cotroceni, de la ora 15 LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, face declaratii la Palatul Cotroceni, de la ora 15. Cel mai probabil, presedintele va anunta ce s-a discutat la sedinta pe care a avut-o ieri cu premierul Orban si ceilalti ministri.

Klaus Iohannis baga in sedinta o parte din Guvernul Orban. Ce ministri a chemat presedintele la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat pentru o sedinta la Palatul Cotroceni, de la ora 13. 00, pe mai multi ministri si pe prim-ministrul Ludovic Orban.

Dezvaluiri din sedinta de la Palatul Cotroceni. Surse: Redeschiderea restaurantelor nu s-ar mai aplica de la 1 iulie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a programat o sedinta la Palatul Cotroceni, de la ora 13, la care i-a chemat pe premier si pe mai multi ministri din Guvernul Orban.

VIDEO Romania e lovita si de inundatii masive. Iohannis: Nu mai e suficient sa construim diguri, trebuie sa impadurim. E consecinta schimbarilor climatice

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat miercuri la cele mai severe inundatii din ultimii ani. Acesta a subliniat ca este nevoie de o schimbare de mentalitate, ca digurile nu mai sunt suficiente si ca este nevoie de impadurire.

Klaus Iohannis, dupa inundatiile dezastruoase: O parte din fondurile europene, directionata catre proiecte legate de combaterea schimbarilor climatice

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie, la Palatul Cotroceni, referitoare la inundatiile care au afectat mai multe judete din tara in ultimele zile. Seful de stat a transmis condoleante familiilor victimelor care si-au pierdut viata in urma inundatiilor si le-a transmis celor afectati ca autoritatile fac tot posibilul sa le vina in ajutor.

Klaus Iohannis, despre inundatiile care afecteaza Romania: Trebuie sa fim mult mai bine pregatiti in a gestiona aceste fenomene extreme. Este imperativa o schimbare rapida de abordare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o declaratie de presa cu privire la situatia grava provocata in mai multe zone ale tarii de inundatiile din ultimele zile. Seful statului le-a transmis celor.

KLAUS IOHANNIS: Inundatiile care au afectat tara sunt consecinta schimbarilor climatice

Presedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri un mesaj in contextul inundatiilor grave din ultimele zile. Presedintele a vorbit despre necesitatea unor proiecte pe termen lung care sa reduca efectul schimbarilor climatice si care sa ii protejeze pe romani in fata inundatiilor, conform Digi24. ro.

Putini romani stiu! Cati bani a castigat Klaus Iohannis de pe urma cartilor publicate

Klaus Iohannis este un scriitor foarte apreciat de romani, daca este sa ne luam dupa vanzarile inregistrate pentru cele trei carti lansate de seful statului pana in prezent.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )