Libnet.ro
UNICEF

10:15

Klaus Iohannis baga in sedinta o parte din Guvernul Orban. Ce ministri a chemat presedintele la Cotroceni

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis baga in sedinta o parte din Guvernul Orban. Ce ministri a chemat presedintele la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat pentru o sedinta la Palatul Cotroceni, de la ora 13. 00, pe mai multi ministri si pe prim-ministrul Ludovic Orban. continuă pe Adevărul

Averile din guvernul Orban. Cine sunt cei mai bogati si cei mai saraci ministri

Recent, membrii guvernului Orban si-au publicat declaratiile de avere. in ultimul an, Ion Stefan, zis si Grinda s-a remarcat prin situatia financiara excelenta. La polul opus se afla insasi premierul Ludovic Orban, care nu are niciun leu in cont. Cine sunt cei mai bogati si cei mai saraci ministri.

Klaus Iohannis, sedinta la Palatul Cotroceni, cu mai multi membri ai Guvernului: Situatia economica, principalul subiect al discutiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, marti, la ora 13. 00, o intalnire cu mai multi membri ai Guvernului. La sedinta organizata la Palatul Cotroceni, discutiile se vor axa pe teme economice, se arata.

Tariceanu: Guvernul Orban, Clanul Sicilienilor! Parjolesc totul, inainte de a fi dati jos de la butoane

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ii compara pe cei din guvernul PNL cu cei din Clanul Sicilienilor si spune ca parjolesc totul in cale inainte de a fi dati jos de la butoane.

Parlamentarii USR ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa promulge Legea mirosurilor

Parlamentarii USR ii solicita presedintelui Klaus Iohannis printr-o scrisoare deschisa sa promulge Legea mirosurilor, adoptata de Parlament.

Ce note a obtinut la bac Klaus Iohannis! Cum se comporta acesta cu elevii sai ca profesor. Dezvalurile unei foste eleve

Klaus Iohannis a castigat cel de-al doilea mandat prezidential fara drept de apel in fata Vioricai Dancila, obtinand peste 60% din voturi. Actualul presedinte al Romaniei a fost mai mereu campion in viata, incepand cu scoala si continuand cu cariera politica. Ce note a obtinut seful statului la examenul de bacalaureat?.

PSD dinamiteaza din nou Guvernul Orban! Raluca Turcan este vizata

In timp ce liberalii se lauda ca au reusit sa faca in sase luni de zile ce nu au facut alte guverne in 30 de ani, social-democratii desfiinteaza Guvernul PNL si spun ca a reusit, intr-un timp foarte scurt, sa ingroape tara. A scazut puterea de cumparare, somajul a crescut, zeci de mii de romani au ramas fara loc de munca, iar zeci de mii de firme au dat faliment, puncteaza reprezentantii PSD.

Eugen Teodorovici, atac la Guvernul Orban: Piata auto e puternic afectata. Guvernul face ceea ce face pentru intreaga tara: NIMIC!

Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finantelor, a subliniat cat de important este sa fie facut un pact economic de sprijinire si relansare a industriilor reprezentative din Romania, pentru a ajuta economia tarii sa isi revina dupa pandemia de coronavirus.

Lovitura dura pentru bugetul a milioane de romani! Ce a decis Guvernul Orban

Lovitura dura pentru milioane de romani care asteptau, din aceasta vara, un ban in plus. Premierul a anuntat ca nu sunt bani nici pentru cresterea pensiilor cu 40%, nici pentru dublarea alocatiilor. Astfel, Guvernul se pregateste sa atace la Curtea Constitutionala legea care prevedea dublarea alocatiilor de la 1 august.

Reprosurile PSD pentru Guvernul Orban: A impiedicat-o pe Firea sa faca testarea in masa si l-a indepartat pe Streinu-Cercel

Purtatorul de cuvant al PSD Lucian Romascanu sustine ca atitudinea Guvernului Orban, care doar a informat Parlamentul cu privire la prelungirea starii de alerta, fara a cere aprobarea, are drept consecinta motiunea de cenzura, despre care PSD spune ca va fi fatala executivului.

Emil Rengle, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis: Putem lasa un om sa nege existenta altor oameni? Identitatea unui om nu este o opinie sau o teorie

Coregraful si dansatorul Emil Rengle i-a adresat o scrisoare presedintelui Romaniei, prin care ii cere sa nu accepte modificarile aduse Legii Educatiei, care elimina referirea laidentitatea de gen din scoli si universitati.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )