Libnet.ro
UNICEF

07:45

Traian Basescu: PSD nu are om cu care sa il bata pe Iohannis la prezidentiale

B1 B1,
Traian Basescu: PSD nu are om cu care sa il bata pe Iohannis la prezidentiale

Fostul presedinte Traian Basescu a aratat, luni seara, ca nu exista niciun plan comun al opozitiei pentru alegerile prezidentiale din 2019, dar a sustinut ca nici nu ar fi nevoie de un asemenea scenariu pentru. continuă pe B1

Basescu, despre prezidentiale: PSD nu are om care sa il bata pe Iohannis. Serban Nicolae a ramas cu apucaturile de sofer, Dancila nu se incumeta

PSD nu are om care sa il bata pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale, a declarat luni seara, la Digi24, fostul presedinte Traian Basescu.

Basescu, despre motiune: Nu va trece, dar PNL era penibil daca nu o depunea Despre prezidentiale: PSD nu are om care sa il invinga pe Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat luni la Digi24 ca motiunea impotriva Guvernului nu va trece, pentru ca nu exista un plan comun al opozitiei, dar PNL era penibil daca nu o depunea, datorita modului cum s-a desfasurat campania pentru europarlamentare. Totodata, acesta a spus ca PSD nu are om cu care sa-l invinga pe Klaus Iohannis la prezidentiale, iar parerea lui este ca daca va fi o batalie, aceasta va fi intre candidatul USR-PLUS si Klaus Iohannis, daca Dan Barna si Dacian Ciolos se vor hotari sa mearga cu un candidat comun al alegeri.

Traian Basescu, scenariu sumbru pentru social-democrati: Au glume de candidati, PSD a ajuns in situatia in care nu au candidat la prezidentiale. Nu vor intra in turul II (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat vineri, in emisiunea Se intampla acum cu Tudor Barbu, evolutiile politice de pe scena politica interna in urma rezultatelor alegerilor europarlamentare si a.

Un deputat PSD il ataca extrem de dur pe Traian Basescu: PMP trimite drept europarlamentar un turnator dovedit

PMP a semnat cu mandrie Pactul National pentru o Romanie Europeana, in conditiile in care trimite drept europarlamentar un turnator dovedit al Securitatii, in persoana fostului presedinte Traian Basescu,.

Traian Basescu, intrebat daca ar accepta sa fie premier: Nu fac niciodata pasul inapoi cand e de facut o treaba. Dar n-as vrea sa se inteleaga prin asta ca si cer postul de prim-ministru (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost intrebat, vineri, la emisiunea Se intampla acum cu Tudor Barbu, de catre un telespectator, daca ar accepta postul de prim-ministru al Romaniei in cazul in care i-ar pr.

Traian Basescu: Cand eram ministru al Transporturilor, Teodorovici mi-a semnat cartea de munca. Lasa-l acolo, ca oricum nu intelege nimic din echilibrele macroeconomice

Traian Basescu sustine ca PSD nu s-a schimbat dupa inchiderea lui Liviu Dragnea, ci doar s-a profitat de incarcerarea sa pentru a-i imputate mai multe fapte decat cele pentru care este responsabil, potrivit.

Traian Basescu: Dan Barna este prea tanar pentru a fi intelept (VIDEO)

Intre Klaus Iohannis si conducerea USR nu exista un blat politic pentru ca Dan Barna este prea tanar pentru a fi intelept, a declarat Traian Basescu, europarlamentar PMP, la B1 TV. Fostul presedinte l-a si.

Prima reactie din Romania dupa demisia Guvernului de la Chisinau. Traian Basescu: Plahotniuc a inteles ca nu-l mai suporta nimeni in comunitatea internationala (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a oferit o prima reactie pe scena politica romaneasca dupa ce toti membrii Guvernului de la Chisinau, condus de Pavel Filip, si-au anuntat demisia, parand astfel ca.

Traian Basescu, despre o eventuala candidatura a Corinei Cretu la prezidentiale: Sa iasa la doua dezbateri si hai sa vedem cine o mai voteaza (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost intrebat, vineri, in cadrul emisiunii Se intampla acum cu Tudor Barbu, ce sanse ar avea comisarul european Corina Cretu sa ajunga la Cotroceni in cazul unei aliante.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2407 seconds )